Napsütötte Franciaország. Belelapoztunk az új, felnőtteknek készült színezőkönyvbe

Különös színezetet adnak ennek a kiadványnak a 2015. november 13-ai párizsi események; egyelőre lehetetlen anélkül fellapozni, hogy ne villanna be a fekete pénteki nap. A kiadvány célja ezzel szemben éppen az, hogy egy kis színt, vidámságot és kreativitást vigyünk a mindennapjainkba.

Idén valóságosan elárasztották a könyvpiacot a felnőtteknek szánt színezőkönyvek. A Napsütötte Franciaország sem okoz csalódást: a francia kultúra, az építészet, a gasztronómia, a francia sikk főbb jegyei jelennek meg Lee Il-Sun gyönyörű, részletgazdag rajzain. A véres események után üzenetet is hordoz: életigenlő mementó gyermekeinknek, unokáinknak.

A színezőkönyvben minden benne van, ami nagyon francia – olvasható a kötet ismertetőjében -, az Eiffel-torony és a Notre-Dame, baguette és macaronok, tipikus párizsi utcák és kávézók. A feladat, hogy egyedivé tegyük színekkel. Az egész oldalas rajzokat kísérő üres papírlapra emlékeket is feljegyezhetünk, de akár ragaszthatunk is bele párizsi emlékeket (belépőjegyeket, repjegyet, fotókat stb.), így igazán személyes és egyedi albumot kapunk. Bár a kötet felnőtteknek szól elsősorban, korosztálytól függetlenül remek időtöltést kínál, nagyobbacska gyermekeket is meglephetünk vele. A könyv A/4 méretű, álló formátumú.

Belelapozó

 

Kiadó: Vad Virágok Könyvműhely
Rajzolta: Lee Il-Sun
Eredeti cím: Soleil France
ISBN: 9639998377
Oldalszám: 128
Méret: 209 x 296 x 11 mm
Megjelenés éve: 2015

Megvásárolható a Green Bazaar webáruházban >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 + tizenhat =

hirdetés