Sokoldalúan kihasználható havi tervező Rendteremtőtől. Tetszés szerint szerkeszthető

Ez az Excel-táblázat sok mindenben a segítségedre lehet! Tematikusan vezethető, vagyis bármennyi táblát nyithatsz, attól függően, hogy mi jegyeznél fel benne. Készíthetsz menütervezőt, kiaknázható tanuláshoz, munkához, szabadidő-tervezéshez.

Miután kitöltötted, kinyomtathatod, hogy a lakásban szem előtt legyen, de számítógépen is tárolhatod, így bármikor szerkesztheted. Okostelefonról is elérhető. A küllemét, dizájnját tetszés szerint alakíthatod a betűtípusok, színek megválogatásával. Ha kézzel szeretnéd vezetni, egyszerűen ki kell nyomtatnod az üres táblázatot A4 méretben.

Hogyan veheted használatba? Először is nyisd meg! Itt találod >>

Az egyik lehetőség, hogy a Fájl menüpontra kattintasz, majd a legördülő menüben a Letöltésre, így mentheted a táblázatot a saját gépedre.

A másik lehetőség, hogy a„Havi tervező naptár” felirat mellett a „Hozzáadás a saját meghajtóhoz” ikonra kattintasz, így a saját Google Drive fiókodba kerül a táblázat, amit szerkeszteni tudsz.

Ezúton is köszönjük a havi tervezőt Csányi Andrea Rendteremtőnek! Sok hasznos dolgot, köztük mindenféle letölthetőt találtok nála, érdemes ellátogatni a weboldalára: www.rendteremto.hu

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő × 4 =

hirdetés