Túrókrém zabpehellyel, friss sárgabarackpürével
Könnyen elkészíthető, tápláló, finom, egészséges – nem tartalmaz adalékanyagot, cukrot. Mézzel édesítettük.
Hozzávalók 2 pohárhoz
kb. 8 dkg túró
fél kis poharas natúr görög joghurt
4 sárgabarack
kb. 2 evőkanál méz
1-2 evőkanál apró szemű zabpehely
Elkészítés
A megmosott barackot kisebb darabokra vágom, botmixerrel pépesítem, majd hozzákeverem a mézet.
A túrót és a joghurtot egy közepes keverőtálba öntöm, botmixerrel pépesítem.
A túrókrémet, a barackot és a zabpelyhet pohárba rétegezem. Hűtőben tárolom fogyasztásig.
2011-ben kezdődött a történetem. Online magazinként 2013 óta létezem. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.