Újság, karton újrahasznosítva: kézzel sodort papírgyöngyök, kreatív papírékszerek

hirdetés

Mennyibe kerül manapság egy napilap vagy egy normál méretű kartondoboz? Kétszáz forintnál nemigen kell fizetni többet értük. Gondolnád, hogy egy ékszerkészítő számára ezek milyen értékes alapanyagok?

És azt, hogy a papírból készített nyakékek, karperecek, fülbevalók ára 5 ezer forintnál kezdődik, és elérheti akár a 20 ezer forintot is? Nem kizárt, hogy Magyarországon is értékesíthetők lennének ilyen magas áron az újrahasznosítással előállított papírbizsuk, de az összeállításban látható Papermelon ékszerek külföldön készülnek, és a kézműves alkotó nemzetközi piacra dolgozik… Nemcsak hagyományos újságot, hanem színes magazinokat is felhasznál az alkotásaihoz. (Magyarországra ingyen szállít.)

Itt láthatsz még több Papirmelon ékszert >>

 

Kreatív újrahasznosítás, avagy mi mindenre jó az újságpapír?

A csodás papírfonás. 21 különlegesen szép újságpapírból készített tárgy

hirdetés

Szépítők Magazin

Életszépítők néven kezdődött a történetem 2012-ben. Magazinként 2013 óta olvashatsz. Ha mondanivalód van vagy szeretnél bemutatkozni az oldalon egy cikkel, a munkáddal vagy saját alkotással, írj a szerkesztoseg@eletszepitok.hu e-mail címre!

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés