Mindent bele! Cucc papírzsák. Trendi, környezetbarát tárolás. Az ötletet itthon Ági vitte sikerre

Mindenki szereti a rendet. Csak éppen a fenntartása okoz néha problémát.
Itt egy egyszerű, könnyen kezelhető, strapabíró és stílusos megoldás: Cucc papírzsák. 

A Cucc többrétegű papírzsákok elsősorban a gyerekszobába játékok tárolására készültek, de tarthatók benne csomagolópapírok, takarók, plüssök, könyvek, magazinok, lábbelik, esernyők, szennyes… egyszóval minden olyan cucc, amit szeretnél mások szeme elől elegáns módon elrejteni. A papírzsákok teherbírása 20 kiló. Akrilfestékkel mintázott, fehér és nátron színekben érhető el, háromféle méretben.

Létezik mosható papírzsák is! Papírrostból készült, különleges kezelésnek köszönhetően mosógépben mosható 30 fokon (nem vasalható, szárítógépben nem szárítható). Vízálló, így fürdőszobai tárolásra is alkalmas, szobanövények alá kaspóként hasznosítható, de élelmiszereket – zöldséget, gyümölcsöt, pékárut – is lehet tárolni benne. A mosható papírzsákok mérete: 15 cm (hosszúság) × 20 cm (szélesség) × 30 cm (magasság).

Mosható Cucc papírzsák. Környezetbarát, lebomló anyag, Oeko-Tex tanúsítvánnyal rendelkezik

Mosható Cucc papírzsák

A környezetbarát termékcsalád megalkotója Magony Ági. – Honnét az ötlet? Mit tudhatunk rólad? – kérdeztük tőle.

– Az ELTE bölcsészkarán végeztem magyar-történelem szakon, illetve tanári diplomát is szereztem ugyanitt. Az egyetem után egy könyvkiadóban kezdtem el dolgozni, nagyon szerettem, innen mentem el, amikor megszületett a nagyobbik kisfiam, majd ide is tértem vissza, miután a kisebbik is betöltötte a harmadik évét.

A kisebbik fiammal otthon töltött idő alatt indítottam el a Cucc névre keresztelt kis vállalkozásomat, ami aztán idővel olyan szépen kinőtte magát, hogy végül otthagytam a kiadót, és most már két éve csak a Cuccokkal foglalkozom.

Honnét az ötlet? Az Instagramon figyeltem fel hasonló megoldásra. Szörnyen tetszett, hogy létezik olyan tárolási lehetőség, amellyel pikk-pakk rendet tudok vágni a kisgyerekesek számára ismerős esti felfordulásban, és ez a dolog – a papírzsák – ráadásul menő is. Gyorsan körbenéztem, hogy itthon foglalkozik-e már valaki ezzel, és mivel senki nem volt még a piacon, vettem egy nagy levegőt, és belevágtam a papírzsákok népszerűsítésébe, illetve árusításába.

A papírzsákokat stencilek és akrilfesték segítségével mintázom, minden darabot egyesével készítek. Ennek köszönhetően lehetőség van egyedi feliratokat, mintákat is kérni némi felár ellenében. De a kézi festés mellett nagyobb mennyiségben vállalom a zsákok nyomását is, ezt a szolgáltatást általában cégek veszik igénybe.

A legtöbb zsákon fekete minta szerepel, de lehet türkiz, rózsaszín és arany színekben is kérni a mintákat. Tavaly óta pedig a fehér zsákok mellett már barna zsákok is kaphatók.

A Cuccnál jelenleg háromféle terméket talál az érdeklődő: többrétegű papírzsákokat, mosható papírzsákokat, illetve hálós szatyrokat. Ezek a termékek mind a tárolást szolgálják. Mi a Cucc sikerének titka?

– Minden otthonban rengeteg holmi van, márpedig ezt a rengeteg cuccot el is kell pakolni valahová, minél egyszerűbben, gyorsabban, és lehetőleg egy jópofa, mutatós megoldás segítségével – mondja Ági.

A Cucc papírzsákok több hazai designboltban is megtalálhatók.

 

Webshop: www.cuccpapirzsak.hu

Facebook >>

Instagram: c_u_c_c_

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 + egy =

hirdetés