Dekor. Álom. DIY-blogból született elegáns stíluskalauz: megjelent Juditu első könyve

Ha szereted a szép könyveket, ha érdekelnek az ún. életmód kiadványok, ha szeretsz inspirálódni, a kreativitás a lételemed, érdemes körülnézned a Boook Kiadónál! Egy kiadvány esetében a minőségi, érdekes tartalom legalább annyira fontos, mint a szép kivitel; ám a Boook könyvek pusztán a kivitelezésük miatt is csalogatóak, garantált jutalom az érzékeknek.

A 2017. őszi könyvújdonságok közül való Varga Judit Juditu kötete, amely a Dekor. Álom címet viseli. A keménytáblás kötet fényes arany borítót kapott, és a belívek is tetszetősek. A gazdagon illusztrált, elegáns stíluskalauz az ismert blogger első kötete.

Varga Judit – Juditu: Dekor. Álom

Varga Judit dekoratőr, lakberendező, a Juditu blog írója Dekor. Álom c. könyvében 20 egyszerű, pár lépésben megvalósítható dekoratív ötlet kivitelezésébe avatja be az olvasókat. A kiadvány több mint egy ötletadó DIY-kézikönyv – olvasható a kötet hátsó borítóján -, sokkal inkább stíluskalauz, amely személyes történetek, a hangulati és inspirációs fotók, valamint a kulisszatitkok által betekintést nyújt Juditu világába.

A szerző (egyebek mellett) lábtörlő és csepegtető, kárpitozott szék, díszpárnahuzat, kádpolc üveg írótábla, bringakosár készítését ismerteti a könyvben, bemutat egy újrafestett konyhabútort, metál színű dekorációt, akasztható táskadíszt, poháralátétet (a sor még ezzel sem teljes).

– Évek óta töretlen lelkesedéssel, írom Juditu nevű blogomat, mely kezdetben többnyire saját otthonom szépítéséhez kapcsolódó DIY-ötleteknek adott teret – írja Varga Judit a kötet előszavában. – A blog népszerűsége nyomán született meg bennem a gondolat, hogy (…) képekkel illusztrált kreatív könyv formájában is átadhassam mindazt, amit képviselek. (…) A stílusom – amely már szinte a védjegyemmé vált – az otthonomban és az öltözködésemben is felismerhető. Hiszek abban, hogy a kevesebb több, hogy nincs szükség költséges beruházásokra, bonyolult technikákra vagy túlgondolt ötletekre ahhoz, hogy igazán komfortos hétköznapokat és esztétikus környezetet teremtsünk magunk körül, olyat, amely hűen tükrözi a személyiségünket. 

Varga Judit első könyve elsősorban azoknak a nőknek szól, akik örömüket lelik az alkotásban, otthonuk szépítésében, a saját kezűleg készült, divatos kiegészítőkben, akik szeretnek egyediek és stílusosak lenni.

Kiadó: Boook Kiadó Kft. 2017, ISBN: 978-615-5417-32-0, 200 oldal, méret: 185×240 mm

Itt rendelhető >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

nyolc + 14 =

hirdetés