Emlékezetes ajándék, egyedi dekoráció: tervezzünk fényképes betűképet!

Úgy tartja a mondás, hogy egy kép többet mond ezer szónál. De mi van akkor, hogy a kép maga is szinte csak szavakból áll? Fotóval kiegészítve remek kombináció! Nemrégiben fedeztük fel a Képáruház Online Képkeretező Műhely kreatív termékeit. Fényképes vászonképek mellett fényképes betűképeket is készítenek. Bemutatjuk néhány munkájukat.

Sokféle változatot találtunk a kínálatban. Készíttethetünk ajándékba betűképet a szüleinknek, a szerelmünknek, a barátunknak, bárkinek, aki fontos, a képek egytől-egyig egyedi szövegezéssel készülnek. Nagy kedvencünk a babás fényképes betűkép, remek ötlet! Az újszülött képéhez készült feliratozott képkereten minden fontosabb információt feltüntethetünk a kicsiről: a nevét, a pontos születési időpontot, a testméreteit, szinte bármit, amit szeretnénk, vagy amit a képhez illőnek gondolunk.

– Mely témák a legnépszerűbbek? – kérdeztük Kovács Károly Zsolttól, a Képáruház marketing vezetőjétől.

– Nem tudnék kiugróan népszerű témákról beszélni – válaszolta –, a betűképek színesek, sokfélék, egyediek, amilyenek az emberek is, éppen ezért mindenki megtalálhatja a hozzá legközelebb álló képtípust. Szezonális kedvencek persze vannak:  Valentin nap környékén sokan kérnek a párjuknak betűképet. Az édesanyáknak szóló kép ugyanakkor nemcsak Anyák napja előtt népszerű, év közben is sokan rendelnek. A névre szóló termékek is nagy kedvencek, sokféle alkalomra ajándékozhatjuk.

A családfa képek értelemszerűen egyediek – izgalmas, új dekorációként jelenhet meg az otthonunkban. A család egységét, az összetartozást szimbolizálja – mondja Kovács Károly Zsolt. – Meggyőződésünk, hogy a családfa képek spirituális értelemben is sokat adnak – teszi hozzá.

Szinte kizárólag egyedi szöveggel kérik a képeket a vásárlók, s az online képkeretező műhely ezt kifejezetten ajánlja is, így lesz igazán személyes az ajándék. A közös élmények szavakban helyet kaphatnak a képeken!

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhét − 12 =

hirdetés