Gesztenyés kávé

Egy nagyon egyszerűen elkészíthető kávédesszert, ami nem foszt meg a kávézás élményétől sem. Üvegpohárban szervírozzuk, így jól érvényesülnek a színei.

Hozzávalók 1 adaghoz

1 adag presszókávé

1 teáskanál forró tej

2 evőkanál forró tejhab

3 teáskanál fellazított gesztenyepüré

1 teáskanál kis darab kandírozott gesztenye (helyettesíthető gesztenyepürével, kakaóporral, csokiöntettel stb.)

Gesztenyés kávé

Elkészítés

A gesztenyepürét keverjük össze a forró tejjel, és adagoljuk a kávéscsészébe. A presszókávét öntsük a pürére, a tetejére jöhet a tejhab és díszítésként csokidarabkák vagy gesztenye- és csokireszelék.

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hat + 13 =

hirdetés