Gesztenyés kávé
Egy nagyon egyszerűen elkészíthető kávédesszert, ami nem foszt meg a kávézás élményétől sem. Üvegpohárban szervírozzuk, így jól érvényesülnek a színei.
Hozzávalók 1 adaghoz
1 adag presszókávé
1 teáskanál forró tej
2 evőkanál forró tejhab
3 teáskanál fellazított gesztenyepüré
1 teáskanál kis darab kandírozott gesztenye (helyettesíthető gesztenyepürével, kakaóporral, csokiöntettel stb.)
Elkészítés
A gesztenyepürét keverjük össze a forró tejjel, és adagoljuk a kávéscsészébe. A presszókávét öntsük a pürére, a tetejére jöhet a tejhab és díszítésként csokidarabkák vagy gesztenye- és csokireszelék.
2011-ben kezdődött a történetem. Online magazinként 2013 óta létezem. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.