Bevált recept illatos, színes főzött gyurmához. Jó minőségű, gazdaságos, hetekig eláll

hirdetés

hirdetés

Érdemes kipróbálni ezt a receptet! Megfelelő tárolás mellett sokáig használható jó minőségű gyurma – fillérekből kihozható.

Hozzávalók

20 dkg liszt

10 dkg só

3 teáskanál olaj

2 teáskanál citromsav

3 dl langyos víz

ételfesték

gyurma2

 

Elkészítés

A hozzávalókat összekeverjük, kis lángon addig kevergetjük, amíg el nem válik az edény falától. Hűtőben, zárt dobozban hónapokig eláll. Ha színes italport (Bolero) keverünk hozzá, illatos gyurmát kapunk.

hirdetés

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás