Bevált recept illatos, színes főzött gyurmához. Jó minőségű, gazdaságos, hetekig eláll
Érdemes kipróbálni ezt a receptet! Megfelelő tárolás mellett sokáig használható jó minőségű gyurma – fillérekből kihozható.
Hozzávalók
20 dkg liszt
10 dkg só
3 teáskanál olaj
2 teáskanál citromsav
3 dl langyos víz
ételfesték
Elkészítés
A hozzávalókat összekeverjük, kis lángon addig kevergetjük, amíg el nem válik az edény falától. Hűtőben, zárt dobozban hónapokig eláll. Ha színes italport (Bolero) keverünk hozzá, illatos gyurmát kapunk.
Gondolatok, élmények életigenlőknek
2011-ben kezdődött a történetem a Facebookon. Online magazinként 2013 óta létezem. Független vagyok. Több százezren olvasnak havonta. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.
Ide írhatod a véleményed!
Want to join the discussion?Feel free to contribute!