Bevált recept illatos, színes főzött gyurmához. Jó minőségű, gazdaságos, hetekig eláll

Érdemes kipróbálni ezt a receptet! Megfelelő tárolás mellett sokáig használható jó minőségű gyurma – fillérekből kihozható.

Hozzávalók

20 dkg liszt

10 dkg só

3 teáskanál olaj

2 teáskanál citromsav

3 dl langyos víz

ételfesték

gyurma2

 

Elkészítés

A hozzávalókat összekeverjük, kis lángon addig kevergetjük, amíg el nem válik az edény falától. Hűtőben, zárt dobozban hónapokig eláll. Ha színes italport (Bolero) keverünk hozzá, illatos gyurmát kapunk.

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × három =

hirdetés