Ilyen nincs és mégis van! Tüll tütük tyúkoknak

Valamiféle különös ötlet által vezérelve tüll tütüket varr tyúkok számára egy amerikai nő; a csinos kis szoknyák megrendelhetők az Etsy-n. A nemzetközi online piactéren kutyák, cicák számára is találunk hasonló öltözéket, ami azt jelzi, a gazdik részéről van rá kereslet.

Kép forrása: Tutu Joli Store, Etsy

Kép forrása: Tutu Joli Store, Etsy

 

Kép forrása: Tutu Joli Store, Etsy

A készítő által megadott információk között szerepel többek között az, hogy a tütük csak akkor adhatók az állatokra, ha azok szem előtt vannak. A „ruhák” biobiztonsági okokból nem cserélhetők, és pénzvisszatérítésre sem számíthatnak a vásárlók. Alaposan át kell tehát gondolni, hogy melyik tütüre ruház be az ember… A kiegészítők kézzel készülnek, az ismertető szerint kiváló minőségű elasztikus tüllből. Színes, mintás változatban egyaránt kaphatók különféle méretben. Kizárólag kézzel moshatók.

A szoknyás tyúkok kétségtelenül feldobják a baromfiudvart…

Felmerül a kérdés, hogy ezeknek a tütüknek van-e valamiféle praktikus hasznuk? A készítő húsvéti fotózáshoz ajánlja, a tütüs tyúkok feldobják a hátteret… Nyilván trendérzékeny gazdák is lecsaphatnak rá, ha a képek láttán kedvet kapnak a háztáji öltöztetéséhez…

A tyúkokról készült fotók forrása >>

 

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három × kettő =

hirdetés