Készíts papírgurigából huszárt, menyecskét március 15-re! Nyomtatható, színezhető magyaros készségfejlesztők, foglalkoztatók Piroskától

hirdetés

Nemzeti ünnepünkre jobb készségfejlesztő játékokat, kreatív foglalkoztatókat aligha találnánk az ovis, kisiskolás korosztály számára. Markovics-Várnagy Piroska egy csipetnyi Magyarországot álmodott meg kis csibészeknek, weboldalán szabadon felhasználható sablonokat, színezőket kínál alkotókedvű gyerekeknek, felnőtteknek. 

Piroska három gyermek édesanyjaként kezdett a magyaros készségfejlesztők, foglalkoztatók kivitelezésébe.  Olyan játékokat tervezett, melyek a megszokottól eltérő megközelítésben ismertetik meg a gyerekekkel a népi kultúrát, a magyar hagyományokat. Igényes kivitelezésű, könnyen elkészíthető kreatív ötleteket kínál, nincs más dolgunk, mint kinyomtatni a lapokat, elővenni az ollót, ragasztót, ceruzát, festéket.

Színező

A képre kattintva érhető el az A4 méretű nyomtatható változat

 

Színezhető ajtódísz

A képre kattitntva érhető el az A4 nyomtatható méret

Huszár, menyecske papírgurigából

Nyomtatás után csak színezni kell, majd kivágni és papírgurigára ragasztani. A huszár sisakja és a pántlika színes kartonból kivitelezhető. A képre kattintva érhető el a nyomtatható sablon.

Piros a Facebookon >>

 

hirdetés

Szépítők Magazin

Életszépítők néven kezdődött a történetem 2012-ben. Magazinként 2013 óta olvashatsz. Független, önerőből fenntartott magazin vagyok a weboldalak rengetegében. Ha mondanivalód van vagy szeretnél bemutatkozni nálam saját alkotással, írj az info@szepitokmagazin.hu e-mail címre!

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés