Jóga életérzés másként. Szerkesztőségi kedvenc: kényelmes és stílusos Sanuk szandálok

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, a Sanuk lábbelik a kényelem és a divat összefonódásából születtek. Végre Magyarországon is beszerezhetők a Sanuk szandálok!

A nyár a papucsok és szandálok időszaka, hétköznapokon szívesebben részesítjük előnyben a lapos talpú darabokat, keressük a kényelmes lábbeliket. Találtunk is egy közös szerkesztőségi kedvencet, a Sanuk márka jógamatracból készülő szandáljait.

Yoga Sling a klasszikus szandálok formavilágát követi, de a 100% jógamatracból készülő talprésznek köszönhetően már egyáltalán nem tekinthető klasszikus viseletnek, annál jóval több, hiszen annyira puha és lágy, mintha nem is viselnénk semmit a lábunkon. Az elérhető színek tekintetében gyakorlatilag a szivárvány minden színét a lábunkon viselhetjük.

sanuk_yoga_sling_2_coral (1)-horz

 

 

sanuk_potty

sanuk_700_2

 

A Yoga Slinged up lábbelik a korábbi modellek újragondolásából születtek. Szerintünk nagyon egyedire sikeredett a pántrészek kialakítása. Ha szeretjük a különleges, szemet vonzó, mégis jól kihasználható, a mindennapokban praktikus lábbeliket, akkor nekünk találták ki őket. A talprész ezeknél a szandáloknál is eredeti jógamatracból készül, ezért az egész nap tartó kényelem garantált.

sanukyogasup2 sanukyogasup

 

Ha ti is szívesen kipróbálnátok, milyen egész nap jógamatracon lépkedni és közben még divatos szandált is viselni, látogassatok el a Tranzitshop oldalára, ahol rendelni is tudtok a kiválasztott modellekből. Facebook oldalunkon pedig hamarosan mutatjuk, mi milyen szandál mellett döntöttünk.

Sanuk 1

Sanuk Hungary a Facebookon

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + tizenkilenc =

hirdetés