Legyél divatos és óvd a környezetet! Járj Amazonas szandálban!

Az Amazonas szandálok és papucsok nem szimplán csak termékek, az Amazonas ennél jóval több: életmód. A lábbeliket újrahasznosított vagy biológiailag lebontható gumiból készítik, valamint olyan nyersanyagokat használnak fel újra, mint a PET palack és szövethulladék.

A szandálok és papucsok tervezése során az inspirációt mi más adhatná a 100%-ban brazil vállalatnak, mint az Amazonas esőerdő. Legyen szó a lábbelik formájáról, a mintákról vagy a színekről, azokat vagy a természet vagy a brazil emberek és kultúra ihleti.

novacomunicacaoAz Amazonas Sandals azzal a céllal született 2011-ben, hogy újrahasznosított, környezetbarát, mégis divatos és kényelmes lábbeliket gyártson. A vállalat hisz abban, hogy a vásárlók jelentős részének a divat mellett a környezetvédelem is fontos. Az Amazonas lábbelik 100%-ig brazil termékek, az alapanyagok Brazíliából érkeznek, a gyártás minden eleme Brazíliában történik. A dizájn tervezéséhez inspirációul a brazil trópusi hangulat, a városi kultúra és a természet szolgál.

Az Amazonas szandálok a környezetbarát tulajdonságuk mellett trendiek és divatosak is, akár a kifutókon is megállják a helyüket. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az Amazonas a 2016-os nyári Sao Paolo-i Divathét egyik fontos szereplője volt.

A márkára a legkülönbözőbb dolgok vannak hatással, ilyen az aktuális divat, a brazil homokos strandok, az esőerdő növény- és állatvilága, a különböző színek és minták. Mindezek összessége adja a lábbelik azon különlegességét, hogy olyan kényelmesek, mintha nem is lenne cipő a lábunkon. A szandálok formáját a szabadon áramló folyók és az egymásba fonódó növények ihletik. A színeket az egzotikus növények és a vadvilág inspirálja, így az élénk kék, a smaragdzöld, az eleven lila, a napsárga és pink színek nélkül nem létezhet Amazonas kollekció.

amazonas_szandal_13

 

 

amazonas_szandal_14

amazonas_szandal_15

 

Az Amazonas szandáloknak négy családja van

Öko gumi – a szandálok 100%-ig újrahasznosított gumiból készülnek, miközben könnyedek, kényelmesek és trendiek is

Bio gumi –a szandál másik anyaga biológiailag lebontható gumi, ami a földbe visszakerülve öt éven belül lebomlik, szemben a hagyományos gumival, aminek 700 év szükséges a lebomláshoz

Élvezet – a dizájnt és mintákat a brazil emberek életélvezete inspirálja

Öröm – ez a kollekció a brazil természet változatosságát mutatja be, a szandálokat az Amazonas esőerdő növény- és állatvilága ihlette

 

amazonas_szandal_2-horz

amazonas_szandal_17-horz

amazonas_szandal_10-horz

 

 amazonas_szandal_6-horz

Amazonas, a szivárvány minden színe egy márkában, környezettudatosan.

www.amazonassandals.hu

(X) 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × 3 =

hirdetés