Lélekgyógyítók. Erika selyemre festett mandalái

Paál Erika csodaszép mandalákat fest. Valamennyi alkotása magán hordozza a mandala jellegzetességét: a részletgazdag motívumok szimmetrikusan koncentrikus kör köré rendeződnek. Erika mandalái túláradóan színesek; magukkal ragadják a szemlélőt. Erika érti és érzi ezt a műfajt. Rendszeresen tart mandalafestő workshopokat, bárki csatlakozhat, ha szeretné elsajátítani a technikát.

– A mandalafestő foglalkozásokat szerintem én élvezem a legjobban, de mindenki más életébe is nagyon sok örömet hoz. Aki egyszer kipróbálta, általában visszajár feltöltődni és gyógyulni, kiteljesedni a festés által. 

Mit ad a mandalafestés?

A mandalafestés segít magunk mögött hagyni a gondjainkat, gondolatainkat, csapongó érzéseinket. Lecsendesíti a belső világunkat, békét és harmóniát teremt az életünkben. Valódi és izgalmas utazás, amely felszabadít, táncba hív. Találkozhatunk igazi önvalónkkal, megismerhetjük vágyainkat és célkitűzéseinket. Tökéletes módszer a megtisztulásra, tanulásra, fejlődésre. A festés közben nyert pozitív erőt, örömöt és vidámságot használjuk életünk szebbé és boldogabbá tételére!

Mandalák Erikától és a tanítványaitól

Az Életszépítők mandalája: Holdvirág

Keresd a Facebookon! Egy kis varázslat. Mandala és aromaterápia >>

Ha szeretnél személyre szóló gyógyító mandalát készíttetni, írj Erikának a kisboszorka.erika@gmail.com e-mail címre. 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kettő × 1 =

hirdetés