Organikus családi ház 1,3 millióért eladó! Benéztünk a népszerű zeneszerző-énekes természetközeli otthonába

– Van egy gyönyörű házam a New York államhoz tartozó Pound Ridge-ben. David Henken építész tervezte 1957-ben, aki Frank Lloyd Wright tanítványa volt (Wright az organikus építészet egyik kiemelkedő képviselője, a szerk.). Ez az egyik legszebb mid-century modern stílusú ház, amit valaha láttam, de bevallom, ritkán tartózkodom ott. Szeretném eladni. A befolyt összeget az állatjogi alapítványom számára, valamint alkotói ösztöndíj létrehozására ajánlom fel.

Mindezt Moby zeneszerző-énekes adta hírül az Instagramján. (Hozzátette azt is, hogy haladó szellemű politikai célokat is támogatna a bevételből. Moby minden lehetőséget megragad, hogy kifejezze, mennyire nem látja szívesen Trumpot az elnöki székben.) 

Moby a népszerűségét képes elvhűen, kitartóan számára fontos és jó ügyek mellé állítani úgy, hogy mindez nem reklámfogás. Lelkes állatvédőként vegán éttermének bevételét is állatvédelemre fordítja. 

Két erős üzenettel bíró videoklipje

És egy „nyugtató”, korábbról :)

A családi ház, pedig amit eladásra kínál 1,3 millió amerikai dollárért, figyelemreméltó, nem csak azért, mert festői szépségű helyen fekszik. Hamisítatlan organikus épület, éltető, élhető terekkel, szerves egységet alkot a környezetével. 

Fotók: 

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 × három =

hirdetés