Papírangyalok: mesés-verses ajándékkötet karácsonyra a Mesesaroktól

December 1-jén jelent meg a karácsonyi történeteket, verseket tartalmazó Papírangyalok c. kötet. Történeteinek középpontjában a szeretet és a család áll, olykor humoros, olykor megható formában. A felnőtt történetekben megjelennek nehéz sorban lévő és a karácsonyt magányosan ünneplő személyek is. A karácsony keresztény, vallási vonatkozása több vers és az egyik történet alapját képezi, de ezek a művek is mindenki számára fogyaszthatóak – írja a Mesesarok, a kötet kiadója.

A könyvben olvasható írások másutt nem jelentek meg, több szerző tollából születtek; hat prózai és két verses történet mellett öt költemény színesíti az igényes kivitelezésű kiadványt. A történetek mellett egész oldalas, régi képeslapok hangulatát idéző grafikák láthatók. Gyerekeknek és felnőtteknek szóló tartalom együtt szerepel a könyvben, az egész család számára próbál élményt nyújtani.

A szerzők között rendszeresen publikáló alkotók is akadnak, de olyanok is, akiknek itt megjelenő művük a „szárnybontogatásuk”.

Szerzők: Csesznák András, Kiss Erzsi, Kovács Eszter, Nemeshegyi Kata, Sebestény-Jáger Orsolya. Borítóterv: Csesznák Verka. Illusztráció: Simon Dorka.

A tartalomból

A különös vendég

Az első éjszaka

A kis fehér felhő

Nagyapó ajándékai

A karácsony mindenkié

A szeretet ereje

Hópelyhek

A törött angyal

Papírangyalok

Decemberi égbolt

Egészen Betlehemig

Karácsonyi Ének

Édenkert

Kiadó: Mesesarok
Oldalszám: 104
Megjelenés: 2015. december 01.
Méret: 115 mm x 185 mm x 10 mm
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9789631239010

A kiadónál jelenleg 2300 forintért rendelhető meg, a postaköltséget a kiadó állja. A kötet megrendelhető a mesesarok2015@gmail.com e-mail címre küldött levélben, a Mesesarok Facebook oldalán küldött üzenetben, vagy a Mesesarok weboldalán, a Megrendelési űrlap kitöltésével.

Kapcsolódó összeállításunk

Lapibaba

Könyvismertető. Lapibaba oviba megy – rímes mesék gyerekeknek

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

nyolc − 5 =

hirdetés