Az anyukám key account manager, az apukám tolmács. Rajzold le, mivel foglalkoznak a szüleid! Hogy oldanád meg a feladatot, ha elsős lennél?

Az első osztályos környezetismeret munkafüzetben található a feladat, a fiam meg is oldotta a tanórán. Nem gyakoroltuk be előzetesen, így utólag szembesültem azzal, hogy mit rajzolt. Apa kapott egy csodálatos rajzot (építész), anya (azaz én mint újságíró) pedig… Maradjunk annyiban, hogy meglepődtem, majd beláttam, hogy végül is frappánsan megoldotta ezt a nem is annyira egyszerű feladatot.

Gondoljunk csak bele, mennyi bonyolult munkakör, foglalkozás van, melyeket felismerhetően még a kreatív felnőttek sem képesek lerajzolni egy 8×6 centis rubrikába.

kornyezet_munkafuzet

A mi világunk – környezetismeret munkafüzet 1. osztályosoknak (26. oldal)

A munkafüzetben egyébként rendes foglalkozások láthatók az adott szakmához tartozó munkaeszközökkel: kertész, pincér, pék, orvos, szobafestő, rendőr, tűzoltó, mentő… Manapság viszont jobbára olyan munkaköröket találunk az álláskereső portálokon (és az életben is), melyeket sokszor még értelmezni is nehéz, nemhogy lerajzolni. Meg is néztem néhány friss álláshirdetést…

Ha megihlet valamelyik, rajzold le, fotózd le és küldd el a képet a szerkesztoseg@eletszepitok.hu e-mail címre. Tárgy mezőbe írd: Rajz. A legjobbakat közzétesszük a magazinon és a beküldők között egy könyvet is kisorsolunk. Fontos, hogy a rajzok férjenek be egy 8×6 centis rubrikába. Gyerekek rajzait is várjuk!

Hogyan rajzolnád le?

Beágyazott szoftverfejlesztő és tesztelő

Manager Selection Analyst

Facility manager

Hálózati munkatárs

Nemzetközi fuvarszervező (speditőr)

Vevői kapcsolattartó munkatárs

Ajánlatkészítő technológus

Kármegelőzési és biztonsági felelős

B2B Social Media Specialist

Stratégiai koordinátor

Raktári tréner

Patikalátogató

Tudásmenedzser

Dietetikus

Utaskiszolgálási ügyintéző

Tánc / Show műsor Olaszországba (ez könnyű, találtam is hozzá gyerekrajzot)

dance-83478_960_720

Várjuk a kreatív megoldásokat! :)

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1 × három =

hirdetés