Soul-Lights. Lámpások, bájos figurális szobrok egy elhivatott keramikuslány műhelyéből

Váradi Andrea különleges lámpásokat, egyedi dísztárgyakat készít kerámiából. A Soul-Lights lámpák ismertetőjegye a precizitást, aprólékos munkát igénylő díszítés; az áttört kerámiák megvilágítva látványos fénymintát vetítenek a környezetükre.

A szórt fények megnyugtatólag hatnak – erre utal a név: Soul-Lights (lélek-fények). A lámpák teamécsessel, elemes LED mécsessel, fényfüzérrel vagy elektromos árammal működő fényforrással világíthatók meg – típustól függően.

 

Andrea évek óta dolgozik agyaggal, folyamatosan tökéletesíti a technikáját, új formákat talál ki és valósít meg kis műhelyében. Apró formákat, lyukakat tör a megformált agyagba, így jön létre a lámpa mintáját adó szabályos geometrikus motívum. 

Magával ragadott a kerámia, így ma már csak ennek élek – nyilatkozta Andrea évekkel ezelőtt a Szépítők Magazinnak, és ez az elhivatottság azóta sem változott. 

Andrea alkotásait egyre többen ismerik. Repertoárját nemrég figurális dísztárgyakkal bővítette, különösen népszerűek a macska szobrai.

Andrea múzsája

2019. novemberében Budapesten ismét kiállítják Andrea kerámiáit, vásárral egybekötött kiállítása lesz a Lurdy Házban. Időpont: november 16-17., I. emelet, konferenciaterem.

A Soul-Lights Ceramics weboldalán is megtekinthető a repertoár, Andrea itt rendeléseket is fogad: soullights.hu

Facebook >>

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenegy + 13 =

hirdetés