Töltődj stresszűző gyertyafénynél! Kreatív ötletek könnyen kivitelezhető őszi mécsestartókhoz

Gyújts gyertyát! Csak úgy. Nyugalmat áraszt – lágy fénye átjárja a lelkedet. Egy hosszú, stresszes nap után áthangol, pozitívabban hat rád, mint a mesterséges lámpafény.

Őszi estékre válogattunk néhány egyszerűen kivitelezhető mécsestartót.

Gyűjts faágakat, törd vagy vágd méretre, majd ragasztópisztollyal rögzítsd egy egyszerű üvegpohárra. Ágak helyett illatos fahéj rudakkal is kivitelezhető.

Fotó: Charlotte Faraci YouTube

Kötözővel vagy szalaggal díszesebbé teheted. Teamécsessel, LED-mécsessel egyaránt megvilágíthatod. (Soha ne hagyj őrizetlenül égő gyertyát!)

Ha díszesebb mécsestartót szeretnél, a faágakat bevonhatod arany vagy ezüst színű festékkel.

Fotó: www.instructables.com

Szerezz be úszógyertyákat – egy egyszerű pohárból is hangulatos mécsestartót varázsolhatsz. A vízbe dobj néhány vékony ágat vagy színes terményeket.

Fotó: www.aleenes.com

Gyűjts megsárgult, szép formájú faleveleket és dekupázsragasztóval ragaszd őket befőttes üvegre! Az üveg száját kösd át natúr vagy színes raffiával!

Fotó: wonderfuldiy.com

„Festhetsz” is őszi mécsest, egyszerű pöttyözéses technikával. Pasztell sárga, narancssárga, sötétbarna akrillal vagy temperával megidézheted az ősz hangulatát.

Fotó: www.unusuallylovely.com

Egy másik ötletes megoldás, amelyhez falevél formájú mintalyukasztó szükséges (kapható kisebb, nagyobb méretben egyaránt). Színes papírból vágj mintákat és ragaszd befőttes üvegre vagy egyszerű pohárra, s máris használatba vehető az őszi mécsestartó!

Fotó: the-paper-heart.com

Élvezd az őszt! Legyél kreatív!

Nyomtatható mintás őszi papírok Papírműhelytől

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 + 7 =

hirdetés