A lábtörlőtől az álomlányig. Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak? Itt a 100-as lista!

A lábtörlőtől az álomlányig. Miért a rossz lányokat szeretik a férfiak? Van közte nagyon jó tanács, van olyan, amivel vitatkozni fogsz, és van persze néhány használhatatlan „praktika” – de Sherry Argov listáját egyszer mindenképp érdemes végigolvasni.

1. Minden, amiért az ember túlságosan küzd, kicsúszik a keze közül.

2. Nem mindig különlegesek azok a nők, akik miatt a férfiak hegyeket képesek megmozgatni. Nagyon gyakran éppen ők azok, akik szemmel láthatóan nem törődnek túl sokat a dologgal.

3. Akkor jelent a nő szellemi kihívást a férfi számára, amikor az nem érzi azt, hogy 100%-os befolyással van partnerére.

4. Néha a férfiak szántszándékkal nem telefonálnak, csupán azért, mert tudni akarják, hogy reagálunk.

5. Aki függő félként lép be a kapcsolatba, elűzi maga mellől a partnerét. Nagyobb kihívást jelent annak a megszerzése, ami nem hullik azonnal sült galambként a szájba.

6. A férfi mindig a nő saját magáról kialakított énképét fogadja el.

 

7. Azt tartják főnyereménynek, aki akként viselkedik.

8. A legnagyobb különbség a rossz és a rendes lány között a félelem. Az előbbi kimutatja, hogy nem fél a férfi nélkül sem.

9. Ha a rossz lánynak választania kell a kapcsolat és a méltósága között, akkor az utóbbi mindenekfelett elsőbbséget élvez.

10. Amikor a nő nem adja be azonnal a derekát, nem hódol be és nem engedelmes, a férfi nagyobb motivációt érez a megszerzésére.

11. A karnyújtásnyira lévő célvonal olyan vágyat generál, amit ki kell elégíteni.

12. A férfiak tudják, melyik nő fogadja el az utolsó pillanatban érkezett meghívást.

13. A nő által megszabott feltételek és szabályok léte egyértelműen jelzi az alternatívák meglétét vagy hiányát. Szinte az első pillanatban kiküldi a jelet: lábtörlő, vagy álomlány-e ő.

14. Ha a nő a férfira telepszik, felébreszti benne a védekező mechanizmust, és a szabadságát féltve menekülési útvonalakat keres.

15. A férfi megneheztel, ha a nő túl sokat kér tőle. Engedni kell, hogy szabadon azt adja, amit adni akar; közben pedig figyeljük meg, kicsoda is valójában.

16. A rossz lány sok szabad teret biztosít a férfi számára, aki így nem érzi kalitkába zárva magát. Aztán pedig… elkezdi felépíteni a saját kalitkáját, amit a lánynak szán.

17. Amikor a nő a férfi tudomásra hozza, hogy nem akar azonnal fejest ugrani a kapcsolatba, az gőzerővel megpróbálja megváltoztatni az elhatározását.

18. A nő mindig tartsa fenn azt a látszatot, hogy a férfinak nagy a mozgástere. Ekképpen önmaga vetkőzi le a védekező magatartást.

19. A férfi mindenekfelett azt figyeli, hogy a nő érzelmileg mennyire függ tőle.

20. A férfinak éreznie kell, hogy a nő önként választotta őt, mert az ő társaságára van szüksége. Csak ebben az esetben tekinti partnerét vele egyenrangúnak.

21. A férfinak várnia kell, mielőtt a nővel együtt alszik. Nemcsak gyönyörűbbnek látja majd, hanem ideje is lesz arra, hogy felfedezze a másik értékeit.

 

22. A szex és a szikra nem ugyanaz.

23. A szex előtt a férfi képtelen világosan gondolkodni, a nő viszont igen. A szex után megfordul a dolog. A pasi gondolkodik tisztán, és a nő nem.

24. Minden férfi legelőször a szexet akarja; hogy barátnőt is akar-e, az már egy későbbi kérdés. Ha a nő nem adja meg neki azonnal, amit akar, úgy válik barátnővé, hogy a másik észre sem veszi.

25. A férfiak ösztönösen megérzik, hogy a nőből áradó szexualitást a biztonság vagy a szükség hajtja. Tudja, mikor fekszik le vele a nő csak azért, hogy kielégítse.

26. Rossz szokásokat könnyebb kialakítani, mint jókat, mivel az utóbbiak tudatos erőfeszítéseket igényelnek. A várakozás elősegíti ezt az erőfeszítést.

27. A férfiak hitegetőnek tudják be azt a nőt, aki a szex előtti utolsó pillanatban parancsol megálljt.

28. Ha a pasi elbizonytalanítja a nőt, akkor neki hagynia kell, hogy bizonytalansága legyen az útmutatója.

 

29. A magára valamit adó pasi olyan nőről álmodik, aki őszintén, és hitelesen szereti a szexet.

30. Ha egy nő másik nővel versenyez, kisebbíti a saját értékét.

31. Amikor az a letagadhatatlan és elfojthatatlan szikre fellobban, csak egy kulcs nyitja a zárat.

32. A nő hagyja meg a férfit abbéli hitében, hogy az ő kezében van az irányítás, aki így automatikusan elvégzi a nő által kívánt feladatokat, mert mindig királynak akar tűnni előtte.

33. Ha a nő finoman táplálja a férfi egóját, annak eszébe sem jut azt agresszív módon kifejezésre juttatni.

34. Ha a nő lágynak és nőiesnek tűnik, akkor felébreszti a férfiban szunnyadó védelmi ösztönt. Ha erőszakos, akkor viszont a versenyszellemet kelti életre.

35. A férfi már az első randevú alkalmával is hagyja a lábtörlőt fizetni, azonban álmai nőjének ezt soha nem engedné meg.

36. A jelképes hatalmi erőviszony a nyilvánosság számára teremtetett, a valóságos erőviszonyok azonban a magánéletben tapasztalhatók meg. Csak az utóbbi számít.

37. Ha a nő az erő érzetét adja a férfinak, az óvni akarja őt, és az egész világot neki adni.

38. Amikor a nő úgy tesz, mintha mindenre képes lenne, előbb-utóbb minden a nyakába szakad.

39. A férfiak nem a szavakra válaszolnak, hanem a viselkedésre.

40. A kapcsolat túl gyakori kivesézése megöli a kiszámíthatatlanságot, így a benne megbújó rejtélyt is.

41. A férfiak a tömören kommunikáló nőket kedvelik, mert maguk között is így beszélnek.

42. Amikor a nő mindig BOLDOG, és a férfi bármikor szabadon MEHET, akkor SZERENCSÉSNEK tartja magát.

43. Ha a nő megengedi, hogy az egyéni ritmusát valami megbolygassa, akkor űr keletkezik benne. Majd a feladatottak pótlása végett elkezd egyre többet elvárni a partnerétől.

44. A legtöbb nő kiéhezetten próbálja megszerezni azt a férfitól, amit maguknak kellene önmaguknak megadni.

45. A nő magabiztosabbnak tűnik a férfi szemében, amikor az nem képes feladatni vele a számára fontos dolgokat és kapcsolatokat.

46. Abban a pillanatban, amikor a nő extra erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy megfeleljen a férfi elvárásainak, egy fokkal lejjebb engedte az adott kapcsolat színvonalát.

47. A nő minden egyes alkalommal átugrik a karikán, amikor ismételten egyértelművé teszi, hogy mindenét odaadja.

48. A nőnek őrizkednie kell attól, hogy elmerüljön a futóhomokban. Ha nem őrzi meg saját maga felett az irányítást, a kapcsolat halálra ítéltetett.

49. A karikán átugrálás gyakran negatív végkimenetelű. A férfi lehetőséget lát ekkor, hogy elvegye a tortáját, és meg is egye. De ha a nő megtartja a két lépés távolságot, a férfi továbbra is kihozza magából a legjobbat.

50. A rendes lány túl sokat áldoz fel magából, amikor a férfinak való rendszeres örömszerzés fontosabbá válik a saját magának való örömszerzésénél.

51. A kapcsolat nem megfelelő a nő számára, ha úgy érzi, karikán ugrál át. Amikor a dolgok rendben mennek, sokkal kevesebb erőfeszítéssel, sokkal felszabadultabbnak érzi magát.

52. Amikor a nő zsémbeskedik, a férfi kikapcsolja a hallójáratából a hangját. Ha azonban a cselekedeteivel beszél, odafigyel rá.

53. Annak ellenére, hogy a férfi magától értetődőnek veszi a nőt, még akarja a bizonyítékot, ami megerősíti abban, hogy a másik még mindig ott van.

54. Amikor a mindennapi élet túl rutinossá válik, a férfi nagyobb valószínűséggel viseltetik a nő iránt az anya típusú szeretettel – egyben megnő annak az esélye, hogy a nőt magától értetődőnek veszi.

55. Attól, hogy negatív, a figyelem azért még figyelem marad. Tudatja a férfival, hogy még mindig az övé a nő – pontosan azon a helyen, ahol tudni akarja.

56. Amikor a nő barátként viszonyul a férfihoz, az előbb-utóbb megteszi a hozzá vezető utat, mivel ő is szereti a romantikát, egyúttal azonban vadász is.

57. A némi öntudattal kombinált távolságtartás látszata nyugtalanná teszi a férfit, mert attól tart, elveszítheti a nőt.

58. Attól, hogy a férfi magától értetődőnek veszi a nőt, még érdeklődhet iránta, azonban már nem hajlandó letérni a saját útjáról.

59. Amikor a nő zsörtölődik, ő maga válik problémává, amit a férfi úgy kezel, hogy kikapcsolja. Amikor viszont nem nyavalyog, akkor a valódi problémával foglalkozik.

60. Ha a nő megfosztja a férfit mindennapos apró-cseprő feladataitól, és dicsőíti azt, aki elvégzi ezeket helyette, vissza fogja követelni magának őket.

61. A férfi gyengének látja a nőt akkor, amikor az nyaggatja.

62. A férfi az érzelgős nőt könnyű prédának látja.

63. Ahogy a túlzott ismerősség unalmat szül, az enyhén tartózkodó magatartás gyakran felébresztheti a tiszteletet.

64. A férfi megfeledkezik a nőben rejlő értékekről… hacsak a nő nem emlékezteti rájuk.

65. Számos nő beszél sokat akkor, ha ideges – ezt pedig a férfiak gyakran bizonytalanságnak értelmezik.

66. A férfi munkaként éli meg, ha érzelmekről kell beszélnie. Amikor a nővel van együtt, szórakozni akar.

67. A férfi szemében az érzelmekről való vég nélküli beszélgetés nemcsak azt a látszatot kelti, hogy a nőnek szeretethiánya van, hanem lassan még az iránta érzett tisztelete is szertefoszlik. Amikor pedig elveszíti a tiszteletét, előbb-utóbb a nő iránti érzelmei is kihűlnek.

68. Kezdetben a nőnek egyetlen dolga van: odafigyelni, hogy a férfi a közelben van-e még, mert ő semmi másra nem lesz képes, csak nagyon sokáig elfojtani, vagy elrejteni az érzelmeit.

69. A férfiak úgy bánnak a nőkkel, ahogy a férfitársaikkal Lazának mutatják magukat, mert nem akarnak gyengének vagy kétségbeesettnek tűnni.

 

70. A meglepetés ereje – mind a hálószobában, mind azon kívül – nagyon fontos a férfiaknak, hiszen az izgalom részét képezi.

71. Az ágyban nem érdemes az unalomig ismételgetni ugyanazt a pózt. Változatossá kell tenni, így a szex nem válik kiszámítható rutinná.

72. A legtöbb férfi szemmel láthatóan nem tiszteli a túlságosan formálható és képlékeny nőket.

73. A nőnek nem szabad félni attól, hogy mi történik, ha kiáll önmagáért, vagy kimondja a véleményét. Ily módon nemcsak a férfi tiszteletét vívja ki, hanem bizonyos esetekben még fel is gerjeszti vele.

74. A férfiak automatikusan azt feltételezik, hogy a rossz lányos nők magabiztosabbak az ágyban, a rendes lányok pedig félénkebbek.

75. Amikor a férfi szerelmes lesz, hirtelen letér addigi útjáról, és még csak fel sem tűnik neki. Azért az egyetlen nőért megtesz olyan dolgokat, amiket senki másért nem tenne meg.

76. A férfi soha nem fogja önálló személyiségnek elismerni a nőt, ha az pénzügyeiben képtelen megállni a lábán.

77. A nőnek ki kell mutatni, hogy nem fogadja el a rossz bánásmódot. Ezzel nyeri el a férfi tiszteletét.

78. Ha a nő a saját lábán áll – férfival vagy nélküle -, megőrzi a forgalmiját. A férfi soha nem érezheti azt, hogy a nő teljesen az ő könyörületességére van utalva.

79. Amikor a férfi a nőben kislányt lát, vagy a testvérét, akiről gondoskodnia kell, az iránta érzett szenvedély csökkenni fog. Nem akar szeretkezni a húgával.

80. Minden nőnek lehetősége van arra, hogy megválassza az életmódját, valamint a saját magával szemben elvárt bánásmódot. Ez a két dolog több erőt ad, mint amennyit fizikai tárgy birtoklása valaha is adhat.

81. Legyen szó bármilyen kapcsolatról, ha az egyik fél azt érzi, hogy a másik semmit sem tesz le az asztalra, akkor hamarosan megszűnik tisztelni a másikat.

82. Az anyagi ráutaltság nem nagyon különbözik az érzelmi ráutaltságtól; a férfi mindkét esetben azt érezheti, hogy 100%-os befolyása van a nő felett.

83. A nő szépsége önmagában nem kelt tiszteletet a férfiban. A megjelenés talán leveszi a lábáról, azonban az önállóság tartja életben az érdeklődését.

 

84. Az egyik jele annak, hogy a férfi kilépni készül az, amikor nagyon küzd a kihasználás ellen.

85. Az emberek az önmaguk iránti tiszteletüket pusztán azon tény alapján is kimutatják, hogy a saját keresztjüket nem akarják mással cipeltetni.

86. Minél függetlenebb a nő, annál érdekesebbnek találja őt a férfi.

87. Ha valaki túl nyilvánvalóvá teszi, hogy nagyon akar valamit, néhányan hajlamosak csak a mézesmadzagot húzogatni az orra előtt.

88. A rutin megváltoztatása, és az a tény, hogy a nő néha nincs kéznél, a férfit a párja felé hajtja. A férfiak nem szavakra reagálnak, hanem a kapcsolat hiányára.

89. A nő soha ne jutalmazza meg a férfit az elfogulatlan magatartásért.

90. A férfi egyszerűen nem tiszteli a nőt, aki automatikusan túl nagy sebességre kapcsol, csak hogy a kedvébe járjon.

91. Ha a férfi nem hajlandó időpontot mondani, a nő ne randevúzzon vele.

92. A probléma megoldásának gyakran a leghatásosabb módja, ha a nő nem hozza a férfi tudomására, hogy a megoldás már készülődik. A férfi szellemi kihívásként éli meg, ha a nő megváltoztatja az elérhetőségét vagy a kiszámítható rutint.

93. A nevetéssel kezdődik a gyógyulás.

94. Humorral sokkal többet lehet elmondani sokkal hatékonyabban, mint szigorúan és komoly arccal.

95. A férfiak megérzik, hogy legyőzték vagy meghódították a nőt, amikor az a tenyerükből eszik. Ám ennél a pontnál elkezdenek unatkozni.

96. Az enyhén rosszlányos nőt körüllengő feszültség a férfiban a veszély érzetét kelti. Kissé bizonytalannak érzi magát, mert elő nem fordulna, hogy a nő a tenyeréből egyen.

 

97. Az igen nő, aki túl sokat ad, azt a benyomást kelti, hogy jobban hisz a férfiban, mint saját magában. A férfiak ezt gyengeségnek, nem pedig kedvességnek tartják.

98. A nő mindig maradjon meg független gondolkodónak.

99. Az igazán erőteljes emberek nem magyarázzák meg, miért várják el magukkal szemben a tiszteletet. Egyszerűen nem foglalkoznak azzal, aki nem adja meg.

100. A legvonzóbb tulajdonság, a méltóság.

Fotó: By Lies Thru a Lens via Wikimedia Commons. Modell: Rosie Year Taken

 
Útravaló. Az Ízek és Ívek Életreceptjei ITT >>

Ha feliratkozol, megspórolhatsz több hónapnyi önismereti munkát. Mire eljössz hozzánk, ennyivel előrébb leszel időben és pénzben!

 

hirdetés
1 válasz
  1. Nana
    Nana says:

    Szerintem ez egy igazi nöt nem érdekel, csak az akar megfelelni akinek nincs önbizalma…… Ki a rossz lány meg làbtörlö…. Van macsó meg papucs is és? Kinek mi jön be.

    Válasz

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhárom − öt =

hirdetés