Lábradír házilag. Eltávolítja az elhalt bőrt, hidratál és ápol

hirdetés

Természetes összetevőkből percek alatt elkészíthető ez a keverék. Bőrradírként is használható, de lábradírként is elsőosztályú. Egy-két evőkanálnyit vigyünk fel a bőrre, radírozzuk át vele alaposan a sarkunkat és a talpunkat kefe segítségével vagy a kezünkkel. Végül öblítsük le vízzel. A keveréket tartsuk hűvös, zárt helyen; lehetőleg 1-2 héten belül használjuk fel.

Hozzávalók 1 csészényi mennyiséghez

1 teáskanál felolvasztott kókuszolaj, sheavaj vagy olívaolaj

6 dkg barna cukor

2 ek frissen facsart citromlé

Elkészítés

Steril edényben olvasszuk fel a kókuszolajat vagy a sheavajat (mikróban vagy zárt edényben melegvízbe állítva), majd alaposan keverjük el benne a barna cukrot és a citrom levét.

Méz sűrűségű keveréket kapunk. Ha kókuszolajat vagy sheavajat használunk hozzá, egy idő után kissé besűrűsödik, de így is remekül használható.

 

hirdetés

Szépítők Magazin

Életszépítők néven kezdődött a történetem 2012-ben. Magazinként 2013 óta olvashatsz. Független, önerőből fenntartott magazin vagyok a weboldalak rengetegében. Ha mondanivalód van vagy szeretnél bemutatkozni nálam saját alkotással, írj az info@szepitokmagazin.hu e-mail címre!

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás