Boncahier naplók. Csodaszép noteszek, nem csak a naplóírás, a kalligráfia és a journaling szerelmeseinek

Ismered a Boncahier naplókat? Gyönyörűek! Ezek voltaképpen noteszek extra szép kivitelben.

Használhatók jegyzeteléshez, naplóvezetéshez, hasznosíthatod emlékkönyvként, klasszikus, kézírásos naplóként, de journalinghoz is remek, ha szeretnéd emlékeidet különleges körítésben megörökíteni az utókor számára. Felhasználásának gyakorlatilag a fantáziád szab határt. Ezek a naplók annyira szépek, hogy kétszer is meggondolja az ember, mihez kezd vele… Többféle méretben, rendkívül változatos megjelenésben, szebbnél szebb borítóval kaphatók – a Napraforgó Kiadó kínálatából válogattunk.

Ennek a díszes naplónak a borítóját az azulejos – arab, spanyol és portugál nyelvterületeken elterjedt csempeminta – ihlette. A kapcsos naplót mágneses bross, bőrszalag díszíti. Mérete 210×130 mm. 144 oldalas. A belív vonalas, margóit is a részletgazdag csempemotívum díszíti.

Az alábbi fotón két kisebb formátumú Boncahier naplót is láthatsz, a zöld mintás borítója szó szerint bársonypuha és a különlegesen szép domborminta teszi különlegessé. Mágneses ráhajtással zárható. Ez is 144 oldalas, mérete pedig 145×202 mm. A fotón látható kisebb változatok sima lapokat tartalmaznak.

A termékcsalád legkisebbje az ún. mini napló – a fotón egy azték mintás változatot láthatsz. Igazi zsebnotesz, gumival zárható, mérete 110×130 mm, 144 oldalas.

Mindegyik naplótípus kartonált kötésű és keményfedelű.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretik a különleges nyomdatermékeket. Azoknak, akik szeretnek kézzel írni, jegyzetelni, naplót vezetni, lelkes és gyakorlott kalligráfusok. Azoknak, akik szeretik a szépet, végül, de nem utolsó sorban, azoknak, akik azon szerettüknek, ismerősüknek keresnek különleges meglepetést, akikre illenek a fenti leírások. Egy szép tollal, tussal igazán szép ajándék.

Nézz körül a Napraforgó Kiadó weboldalán >>

Szebbnél szebb Boncahier naplókat találsz náluk.

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 − kettő =

hirdetés