Idd magad egészségesre! Május 25-én indul a kihívás: 30 napon át napi 3 liter vizet kell inni. Együtt könnyebb: csatlakozz a Facebook csoporthoz!

Csábi Boróka kezdeményezésére vízfogyasztást, tágabb értelemben egészséges életmódot népszerűsítő kihívás indul 2018. május 25-én Idd magad egészségesre! címmel. Aki a programot szeretné végigcsinálni, annak 30 napon át meg kell innia napi 3 liter vizet. Egyszerűnek tűnik, de a betartása önfegyelmet és tudatosságot igényel. 

– Ez egy játék, egy kihívás, aminek alapvetően minden résztvevője győztes. Ez a játék rólad szól, az egészségedről. Azért csináljuk csapatban, mert így könnyebb. Egymást inspirálva, egymást támogatva. A szabály az, hogy 30 napon keresztül minden nap igyál meg 3 liter tiszta vizet. Ezen a kihíváson mindenki saját felelősségre vesz részt. Ez nem egy gyógymód, ha beteg vagy, menj orvoshoz – olvasható a felhívásban. 

Az ötletet egy pár éve nagy port kavart újságcikk adta: Catherine Collins, a Daily Mail újságírónője migrénes fejfájását azzal szerette volna kezelni, hogy 30 napig napi 3 liter vizet ivott. Az eredmény sokkal megdöbbentőbb volt, mint amire számított, legalább 10 évvel fiatalabbnak nézett ki a 30 napos vízkúra után és sokkal jobb lett a közérzete is. 

Catherine Collins a “vízkúra” előtt (bal oldali kép) és utána

– Sokan próbálták ki azóta a 30 napos kúrát és egyöntetűen nagyon pozitív eredményekről számoltak be: szebb és feszesebb bőr, jobb közérzet, jobb energia szint, fogyás, jobb emésztés és alvás – mondja Boróka, aki több ezer embert szeretne bevonni a május 25-én induló programba. A résztvevők az erre a célra létrehozott Facebook csoportban megoszthatják egymással a tapasztalataikat.

A résztvevők minden nap pontos instrukciókat és tanácsokat fognak kapni – mondja Boróka -, nem csak a víz, de a megfelelő só- és elektrolitfogyasztásról is. 

Kíváncsian várjuk, milyen eredménnyel zárul majd a 30 napos kihívás. 

Jelentkezni itt lehet a Facebook csoportba >>

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 5 =

hirdetés