Két perc és kész: gyömbéres-bazsalikomos eperkrémleves

Ez a leves két perc alatt az étkezőasztalra tehető, bár érdemes az elkészítés után kicsit hűteni. Cukor nélkül készül, mézzel édesítem, friss gyömbérrel és bazsalikommal ízesítem.

Hozzávalók 2 személyre

kb. 30 dkg eper 

165 g görög joghurt (Zott)

1 cm hámozott, apróra reszelt gyömbér

2-3 levél bazsalikom apróra vágva

1-2 ek méz

Elkészítés

Az összetevőket botmixerrel pürésítsd, a végén add hozzá a mézet. Tálalás: a lehűtött krémlevesbe szórj pár negyedelt epret és díszítsd bazsalikomlevelekkel.

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

három + 16 =

hirdetés