Két perc és kész: gyömbéres-bazsalikomos eperkrémleves
Ez a leves két perc alatt az étkezőasztalra tehető, bár érdemes az elkészítés után kicsit hűteni. Cukor nélkül készül, mézzel édesítem, friss gyömbérrel és bazsalikommal ízesítem.
Hozzávalók 2 személyre
kb. 30 dkg eper
165 g görög joghurt (Zott)
1 cm hámozott, apróra reszelt gyömbér
2-3 levél bazsalikom apróra vágva
1-2 ek méz
Elkészítés
Az összetevőket botmixerrel pürésítsd, a végén add hozzá a mézet. Tálalás: a lehűtött krémlevesbe szórj pár negyedelt epret és díszítsd bazsalikomlevelekkel.
Alapító-főszerkesztő
Több mint 20 évet töltöttem az írott média világában újságíróként, szerkesztőként. 2006-2012 között főleg építészeti szakújságíróként, PR-szakemberként voltam aktív.
Az eletszepitok.hu online életmód magazint 2013-ban hoztam létre.
2018-ban visszatértem eredeti hivatásomhoz: gyermekjóléti alapellátás keretében általános és középiskolásokkal foglalkozom. Érdeklődésem középpontjában az élménypedagógia, a tanulásmódszertan, a pályaorientáció, a szociális kompetenciafejlesztés és készségfejlesztés áll.
A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán diplomáztam, majd az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán végeztem el felsőfokú szakképzést. A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetében szereztem mesterdiplomát. MÚOSZ-tag vagyok, az Idősügyi és Szociális párbeszéd Szakosztály, valamint a Társadalompolitikai Szakosztály tagja.