Két perc és kész: gyömbéres-bazsalikomos eperkrémleves
Ez a leves két perc alatt az étkezőasztalra tehető, bár érdemes az elkészítés után kicsit hűteni. Cukor nélkül készül, mézzel édesítem, friss gyömbérrel és bazsalikommal ízesítem.
Hozzávalók 2 személyre
kb. 30 dkg eper
165 g görög joghurt (Zott)
1 cm hámozott, apróra reszelt gyömbér
2-3 levél bazsalikom apróra vágva
1-2 ek méz
Elkészítés
Az összetevőket botmixerrel pürésítsd, a végén add hozzá a mézet. Tálalás: a lehűtött krémlevesbe szórj pár negyedelt epret és díszítsd bazsalikomlevelekkel.

Alapító-főszerkesztő
Több mint 20 évet töltöttem az írott média izgalmas világában, szinte minden klasszikus sajtóműfajban kipróbáltam magam. 2006-2012 között szakújságíróként tevékenykedtem, szakmai kiadványok és rendezvények létrejöttében közreműködtem.
Néhány éve visszakanyarodtam a segítő hivatáshoz; gyermekvédelmi alapellátás keretében általános és középiskolásokkal foglalkozom, prevenciós foglalkozásokat tartok, szakmai érdeklődésem középpontjában az élménypedagógia, a szociális kompetenciafejlesztés és a készségfejlesztés áll. A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetének mesterképzésén az iskolai mentálhigiéné volt a kutatási témám. Okleveles szociális munkás, intézményi kommunikátor, újságíró és kiadványszerkesztő képesítésekkel rendelkezem.
Ide írhatod a véleményed!
Want to join the discussion?Feel free to contribute!