Két perc és kész: gyömbéres-bazsalikomos eperkrémleves
Ez a leves két perc alatt az étkezőasztalra tehető, bár érdemes az elkészítés után kicsit hűteni. Cukor nélkül készül, mézzel édesítem, friss gyömbérrel és bazsalikommal ízesítem.
Hozzávalók 2 személyre
kb. 30 dkg eper
165 g görög joghurt (Zott)
1 cm hámozott, apróra reszelt gyömbér
2-3 levél bazsalikom apróra vágva
1-2 ek méz
Elkészítés
Az összetevőket botmixerrel pürésítsd, a végén add hozzá a mézet. Tálalás: a lehűtött krémlevesbe szórj pár negyedelt epret és díszítsd bazsalikomlevelekkel.

Alapító-főszerkesztő
Több mint két évtizedet töltöttem az írott média világában, szinte minden klasszikus sajtóműfajban kipróbálhattam magam újságíróként, szerkesztőként. 2006-2012 között leginkább építészeti szakújságíróként, PR-szakemberként voltam aktív, szakmai kiadványok és rendezvények létrejöttében közreműködtem.
Az eletszepitok.hu weboldalt 2013-ban hoztam létre.
2018-ban visszakanyarodtam eredeti hivatásomhoz; gyermekjóléti alapellátás keretében általános és középiskolásokkal foglalkozom, prevenciós, edukációs, pályaorientációt támogató foglalkozásokat tartok, érdeklődésem középpontjában az élménypedagógia, a tanulásmódszertan, a szociális kompetenciafejlesztés és a készségfejlesztés áll. A Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetben szereztem mesterdiplomát, okleveles szociális munkás, felsőfokú intézményi kommunikátor, újságíró és kiadványszerkesztő képesítésekkel rendelkezem.