Kreatív díszcsomagolás: így készíthetünk egyedi ajándékdobozkát!

Egy magában is formás, arany színű karton ajándékdoboz is egyediesíthető, apróbb karácsonyi ajándék stílusos csomagolásához. 

Hasonló dobozkát kartonpapírból házilag is készíthetünk. Mi a Green Bazaarban található terméket használtuk alapként (150 forint/db), erős karton az anyaga, arany színű, elegáns dobozka. Mérete: 98x89x30 mm. Ékszerek, apró ajándékok csomagolásához ideális.

hirdetés 

hirdetés 

A dobozt karácsonyfa mintájú formalyukasztóval lyukasztottuk át.

A dobozt a perforált élek mentén történő hajtogatás után nem feltétlenül kell leragasztani, mivel anélkül is jól tart. A tasak színével, stílusával harmonizáló matricával ettől függetlenül leragasztható – díszítésként.

Az egyik változatot (vasalható) arany színű szalaggal kötöttük át. Egyszerű, elegáns megoldás. Az arany színű szalag innét való, métere 150 forint  >>

A másik változatot mini csipkepapírral díszítettük. A képen látható csipkepapír – a készlet erejéig – innét szerezhető be, 10 darab 90 forint >>

A csipkepapírt irodai lyukasztóval két helyen lyukasztottuk – kialakítva az arany színű 3 mm vastag, kétoldalas szatén szalag helyét.

Ilyen lett

Fotó: Életszépítők | Ymon

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 − 1 =

hirdetés