Make8Bake a szomszédból. Csodaszép kekszek készíthetők a különleges sütimintázó sodrófákkal

Szergej 2016-ban nyitotta meg shopját az Etsy-n Make8Bake néven, s túlzás nélkül állítható, hogy hetek alatt meghódította a világot egyedi tervezésű kekszmintázó sodrófáival, a lézerrel gravírozott tömör fa hengerek Ukrajna talán legkapósabb szezonális árucikkei lettek a kézműves termékek online piacterén.

Aki szokott az Etsy-ről rendelni, tisztában lehet az árakkal, a kézműves (vagy annak mondott) portékák nem olcsók, ám ezek a sodrófák a magyar árakhoz mérten sem kerülnek irreálisan sokba. (Néhány éve magyar kézművesek 6-7000 ezer forintért készítettek egyedi, kézzel faragott mintázó sodrófákat, teljesen más jellegűeket. Aztán itthon is megjelentek a lézerrel mintázott fa sodrófák, relatíve egyszerű motívumokkal, a kézzel faragott termékeknél jóval kedvezőbb áron…) A Make8Bake sodrófák viszont szinte megszólalnak, szebbnél szebb részletgazdag minta közül lehet válogatni. Jelenleg 5500 forintba kerülnek, a szállítási költség Magyarországra ezen felül 3500 forint. Átmérőjük és a hosszuk fogantyúval egységesen 4,5 és 28 centi. A karácsonyi mintákból mutatunk egy kis ízelítőt.

Kattintással nyithatók meg a képek nagy méretben

Make8Bake az Etsy-n >>

Bármilyen mintázót, sütipecsétet vagy másféle hengert használunk kekszhez, fontos a megfelelő recept, hogy a motívum szépen kirajzolódjon a felületén. Az alábbi keksz nemcsak finom, de mintázáshoz is remek.

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × négy =

hirdetés