Egészségünkre válik. Málnás smoothie kétféleképpen

hirdetés

Használd ki a málnaszezont, fogyassz belőle minél többet, valóságos csodaszer, ami ráadásul szépítő hatású is. Smoothie-ba is kiváló, készíthetjük növényi tejjel vagy hideg teával.

Málnás smoothie növényi tejjel

Hozzávalók

fél liter növényi tej (a rizstej vagy a kókusztej a legjobb hozzá)

negyed kiló málna

fél citrom vagy lime leve

méz ízlés szerint 1-2 evőkanál

mentalevél 

Elkészítés

A hozzávalókat turmixoljuk össze. Jégkockát vagy jégkását keverjünk hozzá. Mentalevelekkel, málnával díszíthetjük.

Málnás-áfonyás smoothie zöld teával

Hozzávalók

2,5 dl víz

2,5 dl zöld tea (figyeljünk arra, hogy a tea ne legyen keserű, ne áztassuk sokáig a vízben, fél perces áztatás is elegendő, a tea hideg legyen!) 

20 dkg málna

10 dkg áfonya

fél citrom v. lime leve

méz ízlés szerint

Elkészítés: mint az előzőnél.

 

Vitalizál, formába hoz. Dietetikus különleges zöld smoothie receptjei

hirdetés

Szépítők Magazin

Életszépítők néven kezdődött a történetem 2012-ben. Magazinként 2013 óta olvashatsz. Független, önerőből fenntartott magazin vagyok a weboldalak rengetegében. Ha mondanivalód van vagy szeretnél bemutatkozni nálam saját alkotással, írj az info@szepitokmagazin.hu e-mail címre!

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás