Sajtos sült csirkecombok pityókaágyon

Egyszerű és gyors recept.

Hozzávalók 4 személyre

8 csirke felsőcomb

2 nagy vöröshagyma

6 nagy burgonya

bors

bazsalikom

1 dl olaj

fél csomag sült csirke fűszerkeverék

15 dkg reszelt sajt

hirdetés 

hirdetés 

Ahogyan készítem

A megtisztított combokat bedörzsölöm a sült csirke fűszerkeverékkel. A hagymát és a krumplit megtisztítom és fél centi vastagra szeletelem őket.

Egy hőálló edény aljába töltöm az olajat, szép sorba leterítem a hagymát, majd rárétegezem a krumplit, sózom, borsozom. Ráhelyezem a csirkecombokat a fotón látható módon, megszórom morzsolt bazsalikommal, lefedem, és kb. 35 percig sütöm.

Ha letelt a 35 perc, leveszem a fedőt, 5 percig sütöm, majd kiveszem a sütőből és megszórom a csirkecombok tetejét kb. 15 dkg reszelt sajttal. Visszateszem a sütőbe, s addig sütöm, míg a sajt meg nem pirul a tetején.

Karcsi Konyhája

karcsi_konyhaja_logo

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

4 × 5 =

hirdetés