Sült banán ropogós bundában, hozzáadott cukor nélkül, tojásmentesen

Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A titka a „bunda” összetevőiben rejlik, a tésztaréteg sütés után sem puhul meg, roppanós marad. Hozzáadott cukor nélkül készül, a kisült banánra akácmézet csorgattunk.

Hozzávalók 2 banánhoz

12 g sütőpor

60 g liszt

90 ml hideg víz

2 meghámozott banán 3-4 centis darabokra vágva

Elkészítés

A tészta összetevőit egy tálkában alaposan keverd össze, majd mártogasd bele egyesével – közvetlenül sütés előtt – a banándarabokat.

Felhevített bő olajban süsd aranybarnára.

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét − három =

hirdetés