Sült banán ropogós bundában, hozzáadott cukor nélkül, tojásmentesen
Nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető. A titka a „bunda” összetevőiben rejlik, a tésztaréteg sütés után sem puhul meg, roppanós marad. Hozzáadott cukor nélkül készül, a kisült banánra akácmézet csorgattunk.
Hozzávalók 2 banánhoz
12 g sütőpor
60 g liszt
90 ml hideg víz
2 meghámozott banán 3-4 centis darabokra vágva
Elkészítés
A tészta összetevőit egy tálkában alaposan keverd össze, majd mártogasd bele egyesével – közvetlenül sütés előtt – a banándarabokat.
Felhevített bő olajban süsd aranybarnára.
2011-ben kezdődött a történetem. Online magazinként 2013 óta létezem. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.