Babaház | Liliputi bútorok parafadugóból, kavicsból, dióhéjból

Szinte minden kislány szobájában találkozhatunk babaházzal. (A fiúk is szeretik a kis házikókat.) Szerencsére nemcsak rikító színű műanyag, hanem természetes hatású, szolidan színezett fa babaházak is kaphatók, jó minőségben. A kiegészítők külön-külön is beszerezhetők, de saját magunk is fabrikálhatunk kiegészítőket, bútorokat: olvasófotelt, asztalt, vagy akár mini újságtartót is.

Nyitott, emeletes babaházat összehozhatunk például egy használaton kívüli polcból, melynek falait öntapadós tapétával tetszés szerint dekorálhatunk, kreatívan dekorálhatjuk, és a berendezéseket is elkészíthetjük hozzá. A Daily Colours weboldalon találtuk Saskia, a kreatív holland anyuka saját készítésű, természetes alapanyagú liliputi bútorait.

A bal felső sarokban és az alsó képen látható asztalka lába parafadugóból van, erre ragasztott Saskia egy megfelelő méretű lapos kavicsot. Az asztalon lévő tál törött mogyoróhéjból készült. Az olvasófotel lábait, hát- és kartámláját parafadugókból alakította ki (3-4 db elegendő hozzá), az ülés egy 2-3 centi átmérőjű szeletelt vékony farönk. A fotel előtt látható bájos újságtartó 2 dióhéjból készült.

Aki kedvet kapott az elkészítéséhez, és szívesen megmutatná a produktumot, küldjön róla fotót a szerkesztoseg@eletszepitok.hu e-mail címre!

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 − 3 =

hirdetés