Felnőtt örökbefogadottak önsegítő sorsközössége. Zárt Facebook csoportot hoztak létre azoknak, akiket nem a vér szerinti szüleik neveltek fel

Felnőtt Örökbefogadott Társaink! Örömmel tudatjuk, hogy létrehoztuk a Felnőtt Örökbefogadottak Facebook csoportját. Amennyiben van kedvetek, csatlakozzatok hozzánk!

Manuela maga is örökbefogadott, társával közösen nyitotta a Facebook csoportot. 

– Az örökbefogadottság tényének feldolgozása szinte egy egész életen át tart, nekem közel tíz évembe került feldolgozni ezt a traumát – írja Manuela. A csoport egyik célja, hogy a tagok sorsközösséget alkotva önsegítő módon támaszt nyújthassanak egymásnak, hiszen ők saját életükön keresztül jobban átérezhetik és megérthetik azok dilemmáit, problémáit, akiket nem a vér szerinti szüleik neveltek fel.

– Fontos, hogy szórakozni is tudjunk. Én már nem szeretném siratni a múltat – teszi hozzá Manuela. 

orokbe

Olyan közösséget szeretnénk, melyben a tagok egymás történetein keresztül is képesek az örökbefogadottság tényét egy könnyen kezelhető és természetes élethelyzetként elfogadni. Szeretnénk, ha a csoportra a tagjaink örömforrásként tekintenének. Vidéki lakhellyel rendelkezőket is szeretettel várunk – hisszük, hogy ez egy jó lehetőség a kikapcsolódásra, az ismerkedésre, Skype beszélgetésekre és személyes találkozásokra. Programokat is igyekszünk szervezni a tagok számára.

A Felnőtt Örökbefogadottak Facebook csoport a személyesség okán zárt közösség, ezért a csatlakozási szándékot a manuela.ortega.mil@gmail.com e-mail címen kérik jelezni. 

***

Manuela elmesélte a saját történetét az orokbe.hu oldalon. Itt olvasható:

„Elmentem a vulkánig, már csak meg kell másznom…”

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

6 − 4 =

hirdetés