Sütés nélkül finomat: könnyű málnás pohárdesszert

Gyorsan elkészíthető, könnyű pohárdesszert – kánikulában, málnaszezonban különösen jó szolgálatot tesz.

Hozzávalók 4 személyre

12 db mézes keksz
3 dl tejföl
1 dl tejszín habbá verve
4 ek édesített kakaópor
2 ek porcukor
20 dkg mirelit vagy friss málna
díszítéshez tört pisztácia, mandula

Elkészítés

A négy kehelybe beletördelünk 4-4 kekszet, megszórjuk málnával. Málnát hagyunk a tetejére is!
A tejfölt kikeverjük a kakaóval, a cukorral, majd óvatosan elegyítjük a felvert tejszínhabbal. A krémet a kelyhekbe adagoljuk, s megszórjuk málnával. A tetejét durvára tört pisztáciával vagy mandulával díszítjük.

 

GasztrostúdióGyörgy Ottilia receptje

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 4 =

hirdetés