Szendvicskrémnek, mártogatósnak, sült húsok mellé. Zellerkrém

hirdetés

hirdetés

Gyorsan egyszerűen elkészíthető.

Ökölnyi zellergumót meghámozunk és kislyukú reszelőn lereszelünk.

Hozzáadunk 3 evőkanál tejfölt, 1 kanál majonézt, 3 gerezd zúzott fokhagymát. Sózzuk, borsozzuk, és már fogyasztható is.

Szendvicskrémként, tócsnihoz mártogatósnak és sült húsok mellé is kínálhatjuk. A hozzávalók arányával lehet kísérletezni.

Recept, fotók: Babicz Rita

 

Angol zeller: az egyik legjobb természetes vérnyomáscsökkentő!

Tisztít, vitalizál: almás-sajtos zellersaláta dióval, gránátalmával

hirdetés

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás