Gyöngyi varr. Kreatív újrahasznosítás: farmerral kombinált tüllszoknya

Gyöngyit sokan ékszerkészítőként ismerik, kézműves kiegészítői közül jó párat láthattatok már a magazinon. Ezúttal saját célra készített egyedi női ruhái közül mutatunk be egy különleges tüllszoknyát, amelyet a napokban hozott össze. Gyöngyi nem varrónő, de jó érzéke van a textilekhez is, stílusos kiegészítőit látva sokan kedvet kaphatnak ahhoz, hogy anyag-újrahasznosítással ruhát, szoknyát varrjanak maguknak.

Gyöngyi korábban kezdte a varrást, mint az ékszerkészítést, autodidakta módon sajátította el a gépi varrás alapjait. Az utóbbi pár évben ezerrel az ékszereire koncentrált; nemrég azonban kedvet kapott a varráshoz is, s máris több ötletes és stílusos felső, ruha került ki a keze közül, köztük ezt a farmerral kombinált tüll szoknya.

A farmer alapot egy régi szoknya képezi, a belső anyag egy gyűrt selyem, erre került a ráncolt tüll. Az irizáló bronzos-lilás selyemhez remekül illik a rózsaszín tüll. Harmonikus az összhatás.

– Az utóbbi időszakban sok balerina ékszert készítettem, s mivel a miniatűr táncoló figurák szoknyája tüllből készül, sokat volt a kezemben ez az anyag, s eszembe jutott, hogy magamnak is készíthetnék valamit belőle.

Windprincess ballerina

A készítési folyamat képekben

 

Ilyen lett

– Az a tervem hogy a teljes ruhatáramat átalakítom egyedire, ezért céltudatosan vásárolok, főleg turkálókban – kincseket lehet fellelni. Mindent átalakítok, amit csak lehet – mondja Gyöngyi. 

Gyöngyi ékszerei

https://eletszepitok.hu/ekszert-nyarra-extra-szepet-windprincess-jewellery/

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 1 =

hirdetés