Tízperces finomság: gyümölcsös krémmel töltött fahéjas rolád

A receptet egy spanyol receptoldalon találtuk, a fotón akadt meg a szemünk. Mi lehet ez a finomság? Bizonyára sokan meglepődnek, de az édességet nem kell keleszteni, dagasztani, gyúrni, ugyanis kenyérszeletekből készül. Gyümölcsös krémsajttal, Nutellával töltik és fahéjas cukorba hempergetik. Íme, a pontos recept!

Hozzávalók 4 személyre

8 szelet szeletelt fehér kenyér 1 tojás kevés tej porcukorral kevert őrölt fahéj natúr Philadelphia krémsajt Nutella eper vagy más friss idénygyümölcs olívaolaj

Elkészítés

A szeletelt kenyér héját vágjuk le, majd a szélére kenjünk krémsajtot vagy Nutellát. A krémre helyezzük az apróra vágott gyümölcsöt és tekerjük fel, mint a palacsintát.

Verjünk fel egy tojást, adjunk hozzá kevés tejet, cukrot. Kenjük meg az édes tojásos tejjel a roládokat, majd hempergessük meg porcukorral kevert fahéjban.

Megsüthető serpenyőben kevés olajon, vagy előmelegített sütőben is sütőpapíron. Sütési idő sütőben: 180-as hőfoon, 8-10 perc.

Forrás: www.recetin.com

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhárom − 2 =

hirdetés