Hogyan nyaral a NŐ? Készülj fel a csillagjegye alapján! Szórakoztató horoszpók útitársaknak 3.

Mire számíthatsz a nyaralás során, ha az útitársad a Skorpió jegyében született? Mire kell felkészülnöd, amennyiben az illető Rák, Szűz, esetleg Ikrek? Csillagjegyek alapján tipologizáltunk a szórakoztatás jegyében, szigorúan ezo-sztereotípiák mentén. Vidám nyarat, kellemes és kedves útitársat kívánunk mindenkinek! 

Kos, Bika, Ikrek itt:

Rák, Oroszlán, Szűz itt:

Mérleg

A Mérleg nő sok szempontból főnyeremény; a közös utazás nem tartozik ide. Mivel minden változás kibillenti a nyugalmi állapotából, a nyaralás első néhány napja számára az akklimatizálódás jegyében telik. Az első pár napban és a nyaralás végén alkalmatlan bárminemű közös tevékenységre. Eleinte mély honvágya van, az utolsó napon pedig pityereg, mert haza kell menni. Folyamatosan tartanod kell benne a lelked. Győzd meg arról, hogy jó helyen vagytok és minden a legnagyobb rendben. Kitartó lelkizéssel meggyőzhető idővel. A harmadik, negyedik naptól kezdhetsz fellélegezni: a Mérleg kezd önmagára találni, s akár már élvezni is tudja a helyzetet. Ha átlendül a kezdeti holtponton, szinte mindenre rávehető, szórakoztatni, üdíteni fog a társasága. De! Nem zárható ki, hogy másokat is üdíteni, szórakoztatni szeretne… Mivel kifejezetten vonzó jelenség és a szexuális kisugárzásának nehezen tudnak ellenállni, nem árt résen lenned; a Mérleg gyárilag hajlamos kínos kalandokba keveredni. Jobb, ha a nyaralás alatt nem hagyod magára egy percnél hosszabb ideig! Egyébként pedig ne készülj előre programokkal! Minden a Mérleg aktuális hangulata szerint alakul majd. Feltétlen vigyél az útra Magnézium tablettát, és legyen nálad a Meditációk válság esetére c. könyv!

Skorpió

Skorpióval nyaralnál? (Őszinte részvétem.) Varázslatban lesz részed! A Skorpió rendkívül céltudatos, manipulációs technikája mesteri. Feltűnés nélkül képes az eseményeket befolyásolni; meghallgatja, mit szeretnél, de nem különösebben hatja meg. Szinte mindig „bezzeg” alapon választ úti célt (is). Ha bezzeg a Kissék vagy a Tóthék a Maldív-szigeteken vannak, ő nem nyaralhat a Balatonnál! Ha nem vágysz a Maldív-szigetekre és nincs is rá pénzed, nos, ezután következik a varázslat! Egy-két héten belül sírva könyörögsz majd a Skorpiónak, hogy repüljetek a Maldív-szigetekre. Kész leszel eladósodni ennek érdekében. (A hiteltörlesztésbe nem száll be, nem vállalja a kezességet sem). Ha marad egy kevés pénzed a nyaralás után, a Skorpió észrevétlen kivarázsolja belőled. Bár kicsi a valószínűsége, de ha mégis kitartóan ellenzed a Maldív-szigeteki utat, a legjobb barátoddal fog elutazni. Mindenképp olyan útitársat választ, aki miatt szenvedhetsz. A társasága ettől függetlenül imponáló; olyan erős szexuális kisugárzása van, hogy mindenki téged irigyel. A csáberejét be is veti; flörtöl, pipiskedik, affektál ezerrel. Nem zavarja, ha épp ott vagy mellette. Aranyszabály: hagyd, hogy csábítson, de te soha, semmilyen körülmények között ne nézz más nőre, különben véged…! Feltétlen vigyél a nyaralásra sebkezelő gélt, és egy bármikor beváltható retúr jegyet.

Nyilas

A legszórakoztatóbb útitárs, ha vele utazol, a Nyilasnak sok-sok kalandban lesz majd része. Ha romantikus nyaralásban gondolkodsz, ha szeretnél sok időt eltölteni az úti társaddal kettesben egy csendesebb helyen, mondj le erről; a Nyilas mellett mindez teljességgel lehetetlen. Próbáld előcsalogatni magadból az anyáskodó, atyáskodó énedet, egy Nyilas türelmet és különleges hozzáállást igényel. Először is: sehova sem ér oda időben. Nem szereti továbbá, ha az idejével rendelkeznek, ezért a lehető leglazább időbeosztású nyaralásra készülj. Ahogy esik, úgy puffanjon!  Ha június 11-ére tervezed az indulást a Nyilassal, június 14-éig garantáltan elérhetetlen lesz; június 15-én fog felhívni az ország másik végéből telefonon, hogy mi újság, merre vagy, nem erről volt szó…! Erős igazságérzete rendre a memória rovására megy. Ha külföldre készültök, először a repjegyet, másodszor az útlevelét hagyja otthon. Két-három embernek elegendő költőpénzt vigyél, mert a sajátját az első adandó alkalommal eltapsolja haszontalan és/vagy ártalmas dolgokra. Mivel mindent szeret szabadon felfedezni, új barátságokat kötni, megtörténhet, hogy a második napon szem elől veszíted. Eltűnését nem érdemes azonnal jelentened a hatóságnak; napok, hetek kérdése és felhív: mi újság, merre vagy, nem erről volt szó…! Feltétlen vigyél magaddal az útra nyomkövetőt, kedélyjavító és idegcsillapító teakeveréket.

Bak, Vízöntő, Halak itt:

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

négy − kettő =

hirdetés