Hogyan nyaral a NŐ? Készülj fel a csillagjegye alapján! Szórakoztató horoszpók útitársaknak 2.

Mire számíthatsz a nyaralás során, ha az útitársad a Skorpió jegyében született? Mire kell felkészülnöd, amennyiben az illető Rák, Szűz, esetleg Ikrek? Csillagjegyek alapján tipologizáltunk a szórakoztatás jegyében, szigorúan ezo-sztereotípiák mentén. Vidám nyarat, kellemes és kedves útitársat kívánunk mindenkinek! 

Kos, Bika, Ikrek – itt olvasható az 1. rész

Rák

Ha változatosságra vágysz, ha igényled a nyüzsgést, esetleg kipróbálnál új dolgokat, például extrém sportokat a nyaralóhelyen, nos, a Rák nagy valószínűséggel nem lesz ideális partner ebben. A kedvedért talán belemegy, mert könnyen alárendeli magát a szeretteinek, de szinte biztos, hogy nem fogja jól érezni magát például egy 4-5 csillagos all inclusive hotelben. Ha a Rák kedvében akarsz járni, vidd egy alpesi faházba vagy egy takarosan felszerelt kisvárosi apartmanba. A falusi turizmus által kínált lehetőségeket is felmérheted. Olyan szálláshelyet keress, ahol a Rák seperc alatt otthoni hangulatot teremthet: moshat, főzhet, takaríthat, gyereket nevelhet. Egy Rák társaságában garantáltan nyugodt nyaralásban lehet részed, amennyiben kizárólag levegőváltozásra vágysz. A Rák szereti a kiszámítható, biztonságos dolgokat, gondoskodik arról, hogy ne kelljen nélkülöznöd „idegenben” sem a kedvenc ételeidet. Ugyanazt főzi, mint otthon. Ha néha étterembe mennétek, legyél figyelmes: rosszul eshet neki, ha más főztjét hangosan dicséred. Feltétlen vigyél magaddal az útra néhány 100-as papírzsebkendőt (érzékenyebb napokra), valamint illatmécsest (romantikus estékhez). Fontos: nyaralás alatt végig legyen kikapcsolva a mobiltelefonod!

Oroszlán

Nagy autó tágas rakodótérrel, 4-5 hatalmas koffer, tele ruhákkal, kiegészítőkkel, szépítőszerekkel, 40 kilós poggyász (ha repülővel mentek). Ez az alapkiindulás. Ha Oroszlánnal utaznál, csakis különleges, egzotikus úti cél jöhet számításba. Minél messzebb mentek, annál jobb, de arra figyelj, hogy a távolság nem mehet az esztétikum rovására! Olyan lenyűgöző adottságú helyszínt válassz, ami kellően kidomborítja az Oroszlán adottságait s jól mutat háttérként a több száz nyaralós videón, szelfin. Egy Oroszlánnal nyaralni parádés! Ügyelj arra, hogy mindig tökéletes legyen a társaságában a toaletted, ha jól mutatsz mellette, boldog és elégedett lesz. Arra azonban ügyelj, hogy ne tűnj szebbnek, jobbnak nála – egy megbántott Oroszlán szinte bármire képes. Ha szeretnétek komolyabban felfedezni az adott helyet, nyugodtan bízd rá magad! Ő dönt, ő vezet… Ha tolerálod a hangoskodásait, ha ügyesen igazodsz a szeszélyeihez, a maga módján igyekszik egyenrangú partnerként kezelni (nem néz le látványosan, nem üvölti le a fejed). Az Oroszlán útitárs mellett te sem maradhatsz észrevétlen, ezért ha introvertált alkat vagy, kissé levertnek, kimerültnek érezheted magad majd a nyaralás végére. Feltétlen vigyél magaddal napi 3-4-5 váltóruhát, kamerát, fényképezőgépet és hitelkártyákat.

Szűz

A Szűz nem bíz semmit a véletlenre, a nyaralást is pontosan megtervezi. Ha meg akarod lepni egy úttal, fontos, hogy beavasd a részletekbe, a részletek részleteibe. Ésszerű érveket kell felsorakoztatnod a választott úti cél mellett. Tesztelni fogja, hogy mennyire vagy alapos szervező, tudni akarja majd, hogy hol fogtok tartózkodni a 3. napon 16.20 perckor. Érdekelni fogja az is, hogy mit fogtok enni a 6. nap reggelén. Ha lazán, hebehurgya módon állsz a nyaraláshoz, ne csodálkozz, hogy a Szűz hűvösen, illedelmesen megköszöni a lehetőséget, de nem kíván veled tartani. Ha igent mond (nem irigyellek), számíts arra, hogy két-három útikönyvet el kell olvasnod az indulás előtt. Nem lapozhatsz át oldalakat, az apró betűs részeket sem hagyhatod ki! Bárhová is mentek, számolj azzal, hogy a Szűznek minden fontos helyi nevezetességet látnia kell. A kevésbé ismerteket pláne! Változatos programok várhatnak rád: templomok, múzeumok, történelmi épületek, művészeti kiállítóhelyek… Mivel a Szűz az intellektuális élményeket részesíti előnyben, a nyaralás fennmaradó részében inkább komoly könyveket olvas, semmint veled beszélgessen. Ha kockás papíron elkezdi a jövő évi nyaralást tervezgetni a nyaralás alatt, az azt jelenti: remekül érzi magát, készül a folytatásra. Feltétlen vigyél magaddal energiaitalt, instant kávét, különben át fogod aludni az egészet.

Mérleg, Skorpió, Nyilas

Bak, Vízöntő, Halak

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 + hat =

hirdetés