Hogyan nyaral a NŐ? Készülj fel a csillagjegye alapján! Szórakoztató horoszpók útitársaknak 4.

Mire számíthatsz a nyaralás során, ha az útitársad a Skorpió jegyében született? Mire kell felkészülnöd, amennyiben az illető Rák, Szűz, esetleg Ikrek? Csillagjegyek alapján tipologizáltunk a szórakoztatás jegyében, szigorúan ezo-sztereotípiák mentén. Vidám nyarat, kellemes és kedves útitársat kívánunk mindenkinek! 

Bak

A Bak nővel azért jó és azért rossz nyaralni, mert nem sok vizet zavar. Olyan, mintha ott sem lenne. Olyan helyre vidd, ahol minden nap el tud vonulni pár órára álmokat szőni, életcélokat definiálni. Ha a létfontosságú napi rituáléjában megzavarod, vagyis nem biztosítasz számára legalább 5-6 órányi csendes egyedüllétet, másnap „behajtja” rajtad, és 10-12 órán át fogja a társaságodat mellőzni. Nem bosszúból, hanem létszükségletből. A Baknak nincsenek nagy igényei, szinte bárhol remekül elvan, tűrőképessége már-már határtalan. Egész életében azon van, hogy önmagát mindenben tökéletesítse és meghaladja, ezért nem fog visszariadni egy európai biciklitúrától, egy vadvízi evezéstől, de a Mont Blanc-t is szívesen megmássza veled. A pénzügyeket illetően kifejezetten korrekt úti társ: alig költekezik, napokig elvan kiflin és vízen, nem várja el, hogy a pénztárcád terhére kényeztesd. Költségtakarékos, nyugodt nyaralásra számíthatsz mellette. Garantáltan nem fog veszekedni, visszafogott mosollyal tolerálja bármely eget rengető hülyeségedet. Az sem fog feltűnni, ha éppen ideges. Az sem, ha éppen boldog. Rendkívül diplomatikus. Úgy küld el melegebb éghajlatra, hogy azt szinte dicséretnek veszed. Ne próbáld kitalálni, hogy éppen mit érez – reménytelen. Feltétlen vigyél magaddal az útra unaloműzőket, vérpezsdítő zenéket.

Vízöntő

A Vízöntő forradalmi jegy, tudatosítsd, mielőtt nyaralni indulsz vele. Mindig, mindenben ki akar tűnni a tömegből, nagyszájú, roppant erős az igazságérzete, ezzel olykor (elég gyakran) kellemetlen perceket szerez. Ha téged sem érdekelnek a konvenciók, kevésbé lesz kínos a jelenléte; együtt forgathatjátok fel fenekestől a nyaralóhelyet. Ha viszont konzervatív típus vagy, tiszteled a hagyományokat és igényled az akolmeleget, borítékolható, hogy életed legrosszabb nyaralását köszönheted majd a Vízöntőnek. Miatta senki sem fog szóba állni veled… A legjobb, ha nem állapodtok meg egy helyen, így senki sem fog kiutálni titeket. A biciklis vagy lakókocsis túra optimális választás lehet, így a Vízöntő „csak” a közlekedőtársakba köthet bele. Legyetek folyton mozgásban, ez valamelyest megnyugtatja. Nagyon fogod szeretni a csendet, ha végre elalszik. Hatalmas szíve van, szociálisan roppant érzékeny, ezért számolj azzal, hogy minden rászorulót, stoppost felvesz, minden kóbor cicát, ebet, sérült állatot megment. A legjobb, ha kisbusszal vagy inkább Ikarusszal mentek. Feltétlen vigyél magaddal elegendő hideg élelmet.

Halak

Végül, de nem utolsósorban a Halak. Perfekt útitárs lehetne, ha a folytonos hangulatingadozása miatt nem éreznéd magad úgy mellette, mint aki végtelenített üzemű hullámvasútra váltott jegyet. Ha vele utazol, a nyaralás nem rólad fog szólni, hanem az ő lelkéről. Nem lehet mellette unatkozni, de relaxálni sem; az érzelmek teljes arzenálját felvonultatja a nyaralás alatt. Hol nagyon boldogtalan lesz, hol nagyon boldog; a váltás egyik pillanatról a másikra következik be. Soha nem tudhatod, mi fog történni a következő percben… A Halak számára a nyaralás belső utazás, ahogy szinte minden tevékenység és esemény az életében. Bárhova is mentek, mindenről és mindenkiről rengeteg elfojtott trauma, gyerekkori emlék jut majd az eszébe. Légy türelmes és megértő; pszichológusként kell helyt állnod ezekben a nehéz napokban! Ne szenvedj látványosan a viselkedése miatt, mert emiatt is szenvedni fog. Hova menjetek? Egy Halak számára nincs ideális úti cél, csak göröngyös és hosszú belső út. Fizikai értelemben el sem kéne utaznotok… Ha mégis szeretnéd „önazonos” helyre vinni, feltétlen legyen a közelben víz, egy feneketlen tó vagy óceán. A víz „megfoghatatlansága”, szeszélyessége egy Halak számára valóságos egységélmény! Próbálj mindenben a kedvében járni! Ha így teszel, idegösszeomlás nélkül átvészelheted a nyaralást. Feltétlen vigyél az útra sok-sok csokit, hogy felszabadulhassanak a boldogsághormonok.

Sorozatunk zárásaként: nincs rossz vagy jó csillagjegy. Csak egyéniségek :)

Az előző részeket itt találod

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

7 − 2 =

hirdetés