Hogyan nyaral a NŐ? Készülj fel a csillagjegye alapján! Szórakoztató horoszpók útitársaknak 1.

Mire számíthatsz a nyaralás során, ha az útitársad a Skorpió jegyében született? Mire kell felkészülnöd, amennyiben az illető Rák, Szűz, esetleg Ikrek? Csillagjegyek alapján tipologizáltunk a szórakoztatás jegyében, szigorúan ezo-sztereotípiák mentén. Vidám nyarat, kellemes és kedves útitársat kívánunk mindenkinek! 

Kos

Nem lacafacázik, fejjel rohan az úti célnak. A last minute utakat neki találták ki! Ne lepődj meg, ha éjszaka 2.30-kor közli veled – ellentmondást nem tűrően -, hogy hajnali 4-kor indultok nyaralni. Ne ellenkezz, nincs értelme. (Ha ellenkezel, a hajnali 4-es indulásig heves viták várhatók.) Olyan nincs, hogy nem tudod megoldani! A Kos mottója: nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Koncentrálj inkább az előnyökre: egy Kos ideális körülményeket tud biztosítani, pontosabban kiharcolni! Ha megérkeztek teszem azt a tengerpartra, kinézi a legjobb partszakaszt és bármi áron megszerzi (!). Ha makacs ellenállásba ütközik, a fizikai erejét is kész bevetni a cél érdekében. Ha nem tökéletesek az adottságok, kérdés nélkül átrendezi a strandot. Mindenben a szerinte legjobbat kapod mellette, neked nem kell semmit tenned, csak figyelni a felpörgött eseményeket. Ha Kossal mész nyaralni, vigasztald magad azzal: megütötted a főnyereményt. Máskor, mással, egy másik helyen… Tipp: feltétlen vigyél magaddal szemellenzőt, füldugót, meditációs zenéket, stresszoldó teát.

Bika

Nincsenek nagy igényei, egyszerűen csak szeretné jó érezni magát, így neked csak a kényelméről kell gondoskodnod. Na jó, a nyaralást meg kell szervezned, de ne aggódj, a Bika a háttérből támogat. (Az utat te fizeted.) Mivel hedonista, fontos, hogy 0-24 órában rendelkezésére álljanak mindenféle különleges ételek, italok. A hotelszoba csillogjon, és nem árt, ha előre (!) csekkolod, hogy elég kényelmes-e az ágy, van-e elég párna. Ha nem elég kényelmes, lőttek a pihentető alvásnak, és sajnos a közös testi örömöknek is (amennyiben a párodról van szó). Légy megértő: egy Bika nehezen enged el dolgokat, sérelmeket… Ellenben! Társaságában garantáltan pihentető nyaralásban lesz részed, amennyiben megfelelő körülményeket biztosítasz számára: egy tapodtat sem mozdul, épp csak annyit, amennyit feltétlenül muszáj (svédasztaltól svédasztalig). Ha a nyaralás végére pár kiló plusz felszalad rá, kérlek, ne tedd szóvá! Ha mégis szóvá tennéd, készülj fel arra, hogy kontrollálatlan flörtölésbe kezd, hogy az önbecsülését helyreállítsa. Feltétlen vigyél magaddal az útra görcsoldót, széntablettát és hitelkártyát.

Ikrek

Mivel legalább hatan lesztek a nyaraláson, de inkább többen, számolj azzal, hogy az Ikreknek nem lesz rád túl sok ideje, futtában találkoztok itt-ott. Fontos, hogy olyankor ne terheld, ne tartsd fel felesleges kérdésekkel! Rengeteg izgalmas programban lehet részed a társaságában, amennyiben folyton mellette vagy, amennyiben megtűr maga mellett, mert így közvetlenül tőle értesülhetsz arról, hogy mit szervez vagy szervez újra éppen. Ha napközben még moziba készül az aktuális társaságával, valószínűleg este már koncerten lesz, majd átruccan a szomszédos kisvárosba napfelkeltét nézni. Mivel (mindenki mással) rendkívül barátságos és megnyerő, nagyvonalúan költekezik; mindenkit mindenre meghív, ezért a második napon elfogy a pénze. Valószínűleg neked kell majd kisegítened, minden nap, a nyaralás végéig. Légy körültekintő: ne áruld el, hogy van dugipénzed! Ha kikotyogod, törődj bele: többé nem rendelkezhetsz felette, az már az Ikreké. Jogosan feltételezed, hogy baj van, ha egy Ikrek a nyaralás alatt 2 óránál többet alszik. Ha ezt tapasztalod, konzultálj orvossal! Tipp: feltétlen vigyél magaddal legalább 3 jó (vastag) könyvet, a mobilod pedig legyen mindig feltöltve, hogy magányos óráidban tudd tartani a kapcsolatot az otthoniakkal. 

Folytatás:

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizennégy − 5 =

hirdetés