Napirend gyerekkel – nyomtatható kártyák a reggeli rutinfeladatokhoz

hirdetés

hirdetés

Amíg az embernek nincs gyereke, nem is veszi észre milyen jó, ha szervezetten telnek a reggelek és az esték – különösen hétköznapokon. A reggeli és esti rutinfeladatok az egész napnak keretet adnak, nemcsak a kicsik szocializációját segítik, de a gyakorló szülőknek is fontos, hogy valamiféle rendszerben teljenek a napok. 

Amilyen a reggeled, olyan lesz a napod!

Alakítsunk ki egyszerű és követhető reggeli menetrendet magunknak és a gyerekeknek!

Amikor a kicsik elkezdenek bölcsődébe, óvodába járni, meg kell tanulniuk, hogy reggel nem lehet húzni az időt, meg kell érteniük, hogy a reggelek ilyenkor nem a játékról szólnak.

Megkönnyíthetjük a reggeli indulást, ha elmondjuk, megmutatjuk, mik a teendők reggelente. A Rendteremtő letölthető, nyomtatható grafikája ebben segít – képeket készítettünk a legfontosabb reggeli rutinokról, egyet fiús, egyet lányos színben. A képre kattintva érhető el a nyomtatható PDF fájl.

hirdetés 

hirdetés 

 

Direktlink: http://www.rendteremto.hu/download/ReggeliRutinKartya1.pdf

Direktlink: http://www.rendteremto.hu/download/ReggeliRutinKartya2.pdf

Nyomtatás után vágjuk ki a kártyákat, tegyük jól látható helyre a gyerekszobába, abban a sorrendben, ahogy reggel egymást követik a tennivalók.

 

Csányi Andrea

Rendteremtő >>

 

hirdetés

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés