Tepsiben sült zöldségek, vitaminhiány megelőzésére

Cékla, sárgarépa, sütőtök, burgonya, zeller hasábokra vágva, szeletelt vöröshagymát, lilahagymát is adhatunk hozzá.

Könnyű, tápláló, tápanyagokban bővelkedő étel, érdemes rendszeresen beiktatni, ebédre, vacsorára is, köretnek, de magában is fogyaszthatjuk.

Minimális zsiradékkal készül, olívaolajjal locsoljuk meg a sütőpapírral bélelt tepsiben szétterített zöldségeket. Ízlés szerint ízesíthetjük fűszerekkel – kevés rozmaringgal, fűszersóval hintsük meg -, szórjuk meg mandulaszeletekkel süssük 20-25 percig.

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × kettő =

hirdetés