Tepsiben sült zöldségek, vitaminhiány megelőzésére
Cékla, sárgarépa, sütőtök, burgonya, zeller hasábokra vágva, szeletelt vöröshagymát, lilahagymát is adhatunk hozzá.
Könnyű, tápláló, tápanyagokban bővelkedő étel, érdemes rendszeresen beiktatni, ebédre, vacsorára is, köretnek, de magában is fogyaszthatjuk.
Minimális zsiradékkal készül, olívaolajjal locsoljuk meg a sütőpapírral bélelt tepsiben szétterített zöldségeket. Ízlés szerint ízesíthetjük fűszerekkel – kevés rozmaringgal, fűszersóval hintsük meg -, szórjuk meg mandulaszeletekkel süssük 20-25 percig.
2011-ben kezdődött a történetem. Online magazinként 2013 óta létezem. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.