Almás-diós, almás-mákos szuflé liszt és cukor nélkül

Nagyon finom, könnyű desszert. Liszt és cukor nélkül készül.

Hozzávalók 4 db szufléformához

2 tojás

1 kiskanál szódabikarbóna

6 evőkanál kókuszreszelék

6 evőkanál darált mák vagy dió

2 reszelt alma

Elkészítés

Diós-mákos szuflé

A tojásokat felverjük, majd a többi száraz hozzávalót összekeverjük. A kész alapanyagot kókuszzsírral vékonyan megkent szufléformába halmozzuk, a tetejére diót, napraforgó magot szórhatunk. Közepes lángon 20 perc alatt készre sütjük.

Recept, fotók: Babicz Rita

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − 9 =

hirdetés