HELLO passzívház! Hiánypótló workshop Budapesten építészeknek, kivitelezőknek, építtetőknek

Passzívház minőségű – fokozottan energiatakarékos – családi ház Budapesten. Tervező: Hegedűs Attila

Mi az, hogy passzívház? Milyen követelményeknek kell megfelelni a tervezéskor? Hogyan lehet elkerülni a buktatókat? Mik a jól működő passzívház tervezésének alapjai? Hogy kezdjük el és hogyan tovább?

Többek között ezekre a kérdésekre ad választ a Hello, passzívház! elnevezésű workshop, melyet 2017. május 27-én és június 17-én tartanak Budapesten az Építészfórum szerkesztőségében.

A workshop elsősorban olyan szakmagyakorló építészeknek és mérnököknek szól, akik munkájuk során elvárásként találkoznak a passzívház tervezési igénnyel és felelősen akarnak a feladattal foglalkozni.

A workshop során az alapismeretek mellett esettanulmányokat is bemutatnak a szervezők, és szóba kerülnek a fenntartható, környezettudatos megoldások is.

A workshopra nemcsak szakmabelieket várnak, hanem mindazokat, akik érdeklődnek a passzívház-technológia iránt, akik nyitottak az újdonságokra és a környezettudatos tervezésre. A program azokat az építészeket, mérnököket szólítja meg, akik szeretnének megfelelni a KNE (közel nulla energiaigényű) előírásoknak, illetve jobbat, többet szeretnének nyújtani megbízóiknak a jövőben – legyen az kis vagy nagy projekt, egyszerű ház vagy bonyolult épület.

Időpont:

2017. május 27. (szombat) 10-14 óra

2017. június 17. (szombat) 10-14 óra

Helyszín: Budapest, 1062, Andrássy út 122. fszt. 1. (epiteszforum.hu szerkesztősége)

Bővebb információ ITT >>

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

6 + 8 =

hirdetés