Medvehagymás sajtkrém pirított dióval

Érdemes kihasználni a medvehagymaszezont! Gyorsan elkészíthető, ízletes, vitamindús kenőke szendvicsbe, pirítósra, mártogatónak.

Hozzávalók

20 dkg natúr sajtkrém

6 dkg medvehagyma

6 dkg pirított dió

1/2 csokor petrezselyem

1/2 csokor snidling

1 kk citrombors

1/4 kk füstölt paprika

Elkészítés

A krémsajtot öntsük ki egy tálba. A medvehagymát, a petrezselymet és a snidlinget vágjuk apróra, majd keverjük a sajthoz. Borsozzuk és egy kis füstölt paprikával bolondítsuk meg.

A diót pirítsuk meg, késsel vágjuk durvára, szórjuk meg vele a keveréket.

Remek pirítósra kenve primőr zöldségekkel, vagy mártogatósnak.

Fotó, recept: B. Csánk Györgyi

Csak mert szeretem >>

Receptajánló

Medvehagymás

Medvehagymás-baconos túrógombóc medvehagyma mézzel

Medvehagymás kifli

Medvehagymás kifli

 

 

 

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

20 − 1 =

hirdetés