Medvehagymás sajtkrém pirított dióval

hirdetés

hirdetés

Érdemes kihasználni a medvehagymaszezont! Gyorsan elkészíthető, ízletes, vitamindús kenőke szendvicsbe, pirítósra, mártogatónak.

Hozzávalók

20 dkg natúr sajtkrém

6 dkg medvehagyma

6 dkg pirított dió

1/2 csokor petrezselyem

1/2 csokor snidling

1 kk citrombors

1/4 kk füstölt paprika

hirdetés 

hirdetés 

Elkészítés

A krémsajtot öntsük ki egy tálba. A medvehagymát, a petrezselymet és a snidlinget vágjuk apróra, majd keverjük a sajthoz. Borsozzuk és egy kis füstölt paprikával bolondítsuk meg.

A diót pirítsuk meg, késsel vágjuk durvára, szórjuk meg vele a keveréket.

Remek pirítósra kenve primőr zöldségekkel, vagy mártogatósnak.

Fotó, recept: B. Csánk Györgyi

Csak mert szeretem >>

Receptajánló

Medvehagymás
Medvehagymás-baconos túrógombóc medvehagyma mézzel
Medvehagymás kifli
Medvehagymás kifli

 

 

 

hirdetés

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás