Reteksaláta olajbogyóval, gránátalmával
Retek, olajbogyó, gránátalma – esetleg kígyóuborka. Eszedbe jutott már, hogy ezekből milyen ízletes saláta készíthető? Próbáld ki!
Hozzávalók
2 csomó tisztított piros retek karikára vágva
4 szál újhagyma apróra vágva
maréknyi magozott olajbogyó
mutatóujjnyi kígyóuborka felkarikázva
negyed gránátalma
1-2 ek citromlé (frissen facsart)
őrölt bors, só
kb. 2 ek olívaolaj vagy más hidegen sajtolt olaj (szőlőolaj, dióolaj stb.)
Elkészítése
Az összetevőket keverd össze egy tálban, csepegtess rá citromlevet, add hozzá az olajat, fűszerezd, sózd.
Különleges ízélmény. Nagyon egészséges saláta!
2011-ben kezdődött a történetem. Online magazinként 2013 óta létezem. Igyekszem kreatívan, tartalmi és stílusbeli következetességgel élni az alkotói szabadságommal.