Egészséges reggeli: csokis-banános zabkása

hirdetés

hirdetés

A csoki és a banán együtt szinte mindig nyerő páros. Müzliben is. Az ún. egyéjszakás zabkása kitűnő választás ízletes, tartalmas reggelinek.

muzli400Hozzávalók

1 kisebb érett banán szétnyomkodva

4 dkg apró szemű zabkása

125 ml tej (mandulatej)

1 tk cukormentes kakaópor

1 tk chiamag

1 ek méz

1 csipet só

Elkészítés

A hozzávalókat a tej kivételével tegyük jól zárható befőttes üvegbe, tegyük rá a tetejét és erősen rázzuk össze a keveréket, amíg az összetevők egyenletesen eloszlanak. Végül öntsük rá a tejet.

Az üveget éjszakára tegyük a hűtőszekrénybe, és másnap reggel hidegen, ízlés szerint friss gyümölcsökkel tálaljuk.

Kiadványajánló

muzliTalán sokan azt gondolják, a müzli csupán tejjel nyakon öntött gabonapehely. Ennél azonban jóval több: változatosan elkészíthető egészséges finomság, amelynek minden konyhában ott a helye!

A jól ismert és sokszor unalmasnak tartott müzlikeverékek mellett számtalan formában fogyaszthatjuk. Ebben a szakácskönyvben olyan recepteket találunk, amelyek amellett, hogy izgalmasak és egészségesek, igazán finomak is. Krémek, kásák, kekszek, szeletek, édes falatok és sütik, nem csupán müzlirajongóknak!

Szerző: Maja Nett. Formátum: 225 x 230 mm, 112 oldal. Magyar fordítása az Alexandra Kiadó gondozásában jelent meg 2016-ban

Azték zsálya, az újra felfedezett szuperélelmiszer. Chia puding készítése

Egészségvédő és tápláló finomság: variációk zabkására

hirdetés

A www.eletszepitok.hu weboldal bárminemű tartalma a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc feltételeinek megfelelően használható fel.
Még nincs hozzászólás

Válaszolj!

Az e-mail cím nem lesz nyilvános.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

hirdetés

hirdetés

Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás