A- és C-vitaminban gazdag almás-gyömbéres-répás turmix

A- és C-vitaminban gazdag, nagyon ízletes turmix. Érdemes szobahőmérsékleten fogyasztani, mert a szervezet könnyebben emészti a közepes hőmérsékletű táplálékot, illetve italokat. 

Hozzávalók

3 kisebb, megtisztított zsenge sárgarépa

2 közepes piros alma (straking, jonatán héjastól)

1 – 1,5 cm hosszúságú hámozott gyömbér apróra reszelve

Elkészítés

A reszelt gyömbért kb. fél dl vízzel összeturmixoljuk, ezután az apróra vágott almát és a sárgarépát is hozzáturmixoljuk. Ha az almának kevés a leve, ásványvízzel hígíthatunk rajta.

A répa és az alma cukortartalma miatt nem szükséges édesíteni (ettől függetlenül kevés mézet keverhetünk hozzá).

A- és C-vitaminban gazdag turmix. érdemes szobahőmérsékleten fogyasztani, mert a szervezet könnyebben emészti a közepes hőmérsékletű táplálékot, illetve italokat.

hirdetés
0 válaszok

Ide írhatod a véleményed!

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenhét + 2 =

hirdetés